LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Festival u Rovinju

Google, Microsoft i NASA ne mogu bez njega – na Danima komunikacija upoznajte svjetski poznatog etičkog hakera

Jedini haker koji vam nikada neće ukrasti podatke Ralph Echemendia stiže u Rovinj kako bi razotkrio opasnosti koje vrebaju u online svijetu.

Jedini haker koji vam nikada neće ukrasti podatke Ralph Echemendia stiže u Rovinj kako bi razotkrio opasnosti koje vrebaju u online svijetu.

Najpoznatiji etički haker i konzultant u otkrivanju cyber opasnosti Ralph Echemendia dolazi na Dane komunikacija i poručuje: Svi možemo biti hakirani. Prijeđite preko toga. 

Google, Microsoft i NASA angažirali su ga kako bi educirao njihove tehničke timove o cyber opasnosti. Posebno je zanimljivo da je upravo on bio angažiran kao stručni konzultant na snimanjima hit serije Mr. Robot te filmova Snowden i Nerve, a ujedno je bio zadužen za otkrivanje tko je bez autorizacije pustio u javnost Eminemov album.

Život u online svijetu postao je svakodnevica, a tanku granicu između cyber sigurnosti i opasnosti otkriva upravo Ralph Echemendia koji je čest gost brojnih festivala na kojima dijeli iskustvo hakiranja Hollywooda. Popularne teme poput krađe identiteta, prodaje podataka, lažnih vijesti i ranjivosti kriptovaluta uvijek su pozdravljene ovacijama publike. U Rovinju će educirati sudionike ne o tome zašto se hakiranje događa već kako se događa i objasniti zašto svaki podatak – poput kreativnih procesa agencije ili povjerljivih informacija u oglašavanju – ima veliku vrijednost.

Kako se očuvanjem svojih online podataka možete zaštititi, poslušajte na dinamičnom predavanju How safe are we? na festivalu Dani komunikacija koji će se održati u Rovinju od 28. do 31. ožujka 2019. godine

FOTO: KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ