LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Le Dîner en Blanc

Glazbeno-scenski spektakl u bijelom uskoro u Zagrebu

Zanimljive maske, maštoviti ukrasi za kosu, plaštevi, otmjeni šalovi i marame, elegantne rukavice te bijele perike najbolji su odabir za istaknuti se u moru bijelih sudionika ekskluzivnog piknika Le Dîner en Blanc.

Zanimljive maske, maštoviti ukrasi za kosu, plaštevi, otmjeni šalovi i marame, elegantne rukavice te bijele perike najbolji su odabir za istaknuti se u moru bijelih sudionika ekskluzivnog piknika Le Dîner en Blanc.

Da stotine i tisuće ljudi odjevenih samo u bijelo ne mora biti bezličan i dosadan prizor nego uzbudljivo i kreativno iskustvo, već godinama dokazuju izdanja ekskluzivnog piknika Le Dîner en Blanc diljem svijeta. Zagrebačka večera u bijelom održat će se za manje od tri tjedna, a upravo je toliko vremena ostalo i gostima za odluku o tome kojom će modnom kombinacijom zauzeti plesni podij, oduševiti organizatore te osvojiti jednu od bogatih nagrada koje će biti dodijeljene za najbolje odjeveni par te najbolje dekorirani stol. Zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti na službenoj stranici Le Dîner en Blanc i osigurati svoje mjesto na jednoj od najljepših večera u gradu.

Zanimljive maske, maštoviti ukrasi za kosu, plaštevi, otmjeni šalovi i marame, elegantne rukavice te bijele perike najbolji su odabir za istaknuti se u moru bijelih sudionika, a must have večere Le Dîner en Blanc svakako su kreativni i raskošni šeširi te frakovi za muškarce. Iako postoji više nijansi bijele boje, važno je napomenuti da na večeri u bijelom ne dolaze u obzir prljavo bijela, bež, boja šampanjca i slične inačice, već isključivo čista snježno bijela. Crne ili smeđe cipele, crni remeni i ostali modni dodaci u boji nisu dozvoljeni, kao ni sportske majice, kratke hlače, šarene tenisice i šilterice.

Par koji se istakne odjevnom kombinacijom imat će priliku osvojiti i vrijednu nagradu za svoju modnu usklađenost, točnije put u Pariz, koji dodjeljuje Story Gourmet. Nagrada će se dodjeljivati i za najbolje dekorirani stol, stoga nije naodmet početi planirati i zanimljive bijele ukrase koji će jednostavni bijeli stol pretvoriti u onaj iz časopisa, a oni kojima to najbolje pođe za rukom imat će priliku uživati u vikendu u vinariji Saints Hills.

Le Dîner en Blanc 2014 Guadalajara, FOTO: PR

Otmjenu večeru i glamurozne odjevne kombinacije savršeno će upotpuniti i popratni glazbeno-scenski program koji će, kao i točna lokacija održavanja, ostati tajna do posljednjeg trenutka. Međutim, ono po čemu je poznat svaki Le Dîner en Blanc zabavni je spektakl koji često uključuje nastupe poznatih glazbenika i najboljih svjetskih DJ-a, uzbudljive performanse akrobata i plesača te neizostavni veličanstveni vatromet o kojem se priča do sljedećeg izdanja.

Kako biste se u potpunosti mogli posvetiti uživanju, organizatori su sudionicima ponudili i opciju online kupnje košare s delikatesama, koje će ih dočekati na samoj lokaciji, a pripremit će ih vrhunski chefovi poznatih zagrebačkih restorana Blatazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Košarice navedenih restorana također se mogu odabrati i kupiti na službenoj stranici, a osim hrane, sve koji nemaju potrebnu opremu oduševit će vijest da je također mogu unajmiti po cijeni od 300 kn. Organizatori savjetuju da požure jer je broj setova namještaja, kao i košara s hranom, ograničen. Za goste prvog piknika pripremljen je i vrhunski odabir pića, pa će se tako na službenoj stranici moći odabrati šampanjac Piper-Heidsieck Cuvée Brut, vina Saints Hills Rośe, Roko i Nevina te vode Janu i Jamnicu.

Le Dîner en Blanc 2014 Vancouver, FOTO: PR

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 250 kuna, odnosno 300 kuna, ako se posjetitelji odluče za opciju prijevoza. Organizirani će autobusi u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti goste i njihove stvari do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije. Početak nezaboravne večeri ispunjene druženjem s prijateljima i uživanjem u dobroj hrani i piću predviđen je za 19 sati, a trajat će do ponoći.

Više informacija o pravilima nalazi se na službenoj stranici.

FOTO: PR