LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online aktiviranje

Garaža ideja 2020 – besplatan program za mlade koji žele pokrenuti svoj program

Do 10. studenog traju prijave za sudjelovanje u besplatnom programu koji provodi Impact Hub Zagreb s ciljem spajanja vrhunskih poslovnih aktera s proaktivnim mladim umovima.

Do 10. studenog traju prijave za sudjelovanje u besplatnom programu koji provodi Impact Hub Zagreb s ciljem spajanja vrhunskih poslovnih aktera s proaktivnim mladim umovima.

Pokreće se online program Garaža ideja 2020 za mlade u dobi od 18 do 30 godina koji žele potaknuti promjene, aktivirati se i pokrenuti svoje programe. Održavat će se od 16. studenog do 15. prosinca. 

– Program Garaža ideja 2020 u potpunosti se provodi online, sastoji se od 3 modula te završne panel-diskusije. Svaki modul traje jedan tjedan (2 sata / 120 minuta), a pritom sudionici zanimljivim metodologijama upoznaju sami sebe i vlastite interese, svoj položaj u društvu, na zanimljive načine detektiraju društvene probleme (globalne, ali i lokalne) te definiraju vlastiti angažman u odnosu na temu koja im predstavlja najveći problem te se s njom hvataju ukoštac. Razrađuju svoj projekt te ga predstavljaju na panel-diskusiji.

Panel-diskusija Xmas seeds koncipirana je tako da svatko od sudionika prezentira svoju ideju koristeći prethodno stečene vještine, znanja i uvide. Svaki sudionik prezentira svim ostalim sudionicima, ali i iskusnim akterima iz business industrije. Cilj je spojiti vrhunske business aktere s proaktivnim, inovativnim i kreativnim mladim umovima u svrhu još značajnijih promjena u društvu, ali i za svakoga ponaosob. – pojašnjavaju iz Impact Huba Zagreb koji provodi ovaj program.

Budući da se Garaža ideja provodi u sklopu Erasmus+ projekta, odnosno da ga sufinancira Europska unija, sudjelovanje je besplatno. Prijave su otvorene do 10. studenog 2020, a vrše se ispunjavanjem obrasca na poveznici. Dodatne informacije nalaze se na službenoj Facebook stranici
FOTO: PIXABAY