LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prvo online izdanje

FOI organizira Virtualne dane otvorenih vrata; tada će otkriti novine planirane za iduću akademsku godinu

Do 12. svibnja primaju se prijave za sudjelovanje u prvim FOI-jevim Vritualnim danima otvorenih vrata. Sudionici će doznati sve o studiranju ondje, ali i o novitetima planiranima za iduću akademsku godinu.

Do 12. svibnja primaju se prijave za sudjelovanje u prvim FOI-jevim Vritualnim danima otvorenih vrata. Sudionici će doznati sve o studiranju ondje, ali i o novitetima planiranima za iduću akademsku godinu.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu organizira svoje prve Virtualne dane otvorenih vrata. Održat će se u dva termina: u četvrtak, 14. svibnja, i u petak, 15. svibnja 2020. godine, s početkom u 12 sati. 

– Cilj Virtualnih dana otvorenih vrata jest pokazati učenicima i budućim studentima kako izgleda proces studiranja na FOI-ju te ih pobliže upoznati s vrlo traženim studijskim programima te svim novinama koje planiramo uvesti s novom akademskom godinom 2020/2021. – poručuju s Fakulteta. 

Program će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

  • 12:00 – Intro-Info – predstavljanje preddiplomskih studija FOI-ja (Informacijski sustavi / Poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva, Primjena informacijske tehnologije u poslovanju)
  • 12:15  –  Podrška i razvoj – Centar za podršku studentima i razvoj karijera / Ured za međunarodnu suradnju
  • 12:35 – Lab corner – predstavljanje rada fakultetskih laboratorija
  • 12:45 – Studenti osobno – predstavljanje studentskih udruga i osobna iskustva studenata FOI-ja

– U samo sat vremena učenici i svi zainteresirani sudionici FOI-jevih Virtualnih dana otvorenih vrata saznat će sve potrebne informacije o studijskim programima (informatički i ekonomski smjer) i uvjetima za upis, o planovima za revidirani studijski program informatike od jeseni 2020, ali i o mnogim izvannastavnim aktivnostima u koje će se kao FOI studenti/ce moći uključiti te tako proširiti svoje vidike i kreativnost te steći iskustva koja im kasnije mogu pomoći kod zapošljavanja. Naravno, u svakom trenutku sudionici će moći postaviti svoja pitanja. – dodaju.

Sudjelovanje je otvoreno za sve zainteresirane, ali je potrebno prijaviti se najkasnije do utorka, 12. svibnja, u 12 sati te označiti željeni termin. Događaj će se moći pratiti na Big Blue Buttonu

FOTO: WIKIPEDIA