LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga F&ST

FantaSTikon: gdje su zaljubljenici znanstvene fantastike i društvenih igara svoji na svome

Uz obilan program, nudi se i bogat izbor društvenih igara za slobodno igranje, nagradne kvizove, radionice i misterioznu aukciju.

Uz obilan program, nudi se i bogat izbor društvenih igara za slobodno igranje, nagradne kvizove, radionice i misterioznu aukciju.

Udruga F&ST po deseti put organizira FantaSTikon, trodnevnu konvenciju fantastike, društvenih igara i znanstvene fantastike, koja će se održati na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu od 15. do 17. ožujka 2024. godine, najavljeno je na stranici fakulteta.


Jedan od počasnih gostiju desetog FantaSTikona je profesor emeritus na International Centre of Theoretical Physics i profesor na Ludwig-Maximilians Sveučilištu u Münchenu prof. dr. sc. Goran Senjanović, svjetski renomiran fizičar elementarnih čestica, koji će govoriti upravo o svom području, s posebnim naglaskom na neutrine. S Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu dolazi dr. sc. Barbara Arbanas Ferreira koja će predstaviti autonomni višerobotski sustav za operacije nadzora i intervencije na moru, nagrađivan na prestižnom natjecanju u robotici u Abu Dhabiju, dok će doc. dr. sc. Vjekoslav Turudić s FESB-a voditi radionicu pisanja pod nazivom Elementi strojeva i steampunk, kao jedinstveni spoj strojarstva i književnosti.


Uz obilan program, nudi se i bogat izbor društvenih igara za slobodno igranje, nagradne kvizove, radionice i misterioznu aukciju. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici, te Facebook i Instagram profilima Udruge F&ST i FantaSTikona.

Ulaz na konvenciju za sve studente i djelatnike Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu je besplatan.
FOTO: PEXELS