LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mjere opreza

Evo kako će izgledati tulumarenje u noćnim klubovima nakon korone!

Donesene su preporuke za rad noćnih klubova, određeni su maksimalan broj posjetitelja i uvjeti pod kojima klub može raditi.

Donesene su preporuke za rad noćnih klubova, određeni su maksimalan broj posjetitelja i uvjeti pod kojima klub može raditi.

Na ulazima će biti postavljena dezinfekcijska sredstva, publika će vjerojatno biti udaljena od izvođača bar četiri metra, a između izvođača pjevačkih dionica i glazbenika s puhačkim instrumentima razmak bi trebao iznositi dva metra. Trebali biste izmjeriti temperaturu prije odlaska u noćni klub i to su samo neke od preporuka i uputa donesenih zbog pojave pandemije koronavirusa u svrhu sprječavanja širenja zaraze.

Naime, preporučuje se rad klubova na otvorenom i označavanje sjedećih i stojećih mjesta. Zaboravite na ples na plesnom podiju jer je on zabranjen pa će se na podiju vjerojatno naći stojeći stolovi. Ne preporučuje se dijeljenje čaša i ostalog posuđa s drugima, a hrana i piće posluživat će se po preporukama upućenima ugostiteljskim objektima.

Maksimalan broj posjetitelja od 27. svibnja u zatvorenim prostorima iznosi 100, a na otvorenim 300 ljudi, dok će ta brojka od 15. lipnja biti 200, odnosno 500 ljudi. Od 1. srpnja istovremeno će u zatvorenim prostorima moći biti 350, a na otvorenim 1000 ljudi.

Detaljne preporuke možete pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH