LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekonomski fakultet u Osijeku

Europski dan poslova u Osijeku

Ekonomski fakultet u Osijeku domaćin je ovogodišnjeg Europskog dana poslova, koji će se održati 24. studenog. Događaj je otvoren za sve zainteresirane građane.

Ekonomski fakultet u Osijeku domaćin je ovogodišnjeg Europskog dana poslova, koji će se održati 24. studenog. Događaj je otvoren za sve zainteresirane građane.

Hrvatski zavod za zapošljavanje i EURES Hrvatska 24. studenog 2015. od 11 do 17 sati zajednički organiziraju Europski dan poslova „Winter Seasoning“ na osječkom Ekonomskom fakultetu. Događaj će svim zainteresiranima pružiti informacije o mogućnostima koje nudi tržišta rada drugih članica Europskog gospodarskog prostora. 

Europski dan poslova bit će usmjeren na sekor turizma, ali neće biti ograničen samo na taj sektor pa se pozivaju svi tražitelji posla različitih profila. Zbog velikog broja radne snage koji rade kao "sezonci", najčešće na hrvatskoj obali, kvalificiranim će se radnicima pružiti mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja tijekom ljetne sezone u Hrvatskoj i zimske sezone izvan Hrvatske. 

Osim informacija o tržištu rada i poslovima koji se nude, posjetitelji će imati priliku čuti više informacija o uvjetima života i rada u pojedinim europskim državama, ali i upoznati se s različitim europskim inicijativama čiji je cilj podizanje zapošljivosti, razvoj vještina i olakšavanje pokretljivosti na europskoj razini.

Cijeli događaj bit će dostupan i putem izravnog prijenosa (livestreaming) preko poveznice, a registrirani će korisnici imati mogućnost prijavljivati se za poslove i razgovarati s online izlagačima putem pisanog, audio ili video razgovora. Registrirati se možete ovdje.

FOTO: EFOS