LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Predavanja i radionice

Edukativni predblagdanski program u Klubu mladih Split

Predavanje o volonterskoj misiji, radionica pokretanja i vođenja zadruge tek su dio bogatog programa koji vas ovog tjedna očekuje u prostorijama Kluba mladih Split.

Predavanje o volonterskoj misiji, radionica pokretanja i vođenja zadruge tek su dio bogatog programa koji vas ovog tjedna očekuje u prostorijama Kluba mladih Split.

Klub mladih Split nastavlja s bogatim programom tijekom cijelog prosinca. Tako i ovog tjedna na svojoj adresi Ruđera Boškovića 20/II za vas priprema niz edukacija.

U ponedjeljak, 4. prosinca u 19 sati VATRA Ukrajinsko kulturno društvo u suradnji s Klubom mladih Split organizira radionicu tradicionalne ukrajinske dekorativne umjetnosti Petrikivski rospis. Rospis će se raditi na elementima kuhinjskog pribora od drveta i tanjura od glinamola koje će sudionici radionice ručno izraditi.

U utorak, 5. prosinca, pozvani ste na čak dvije radionice. U 16 sati CEDRA Split i Zadruga Start organiziraju edukativnu radionicu pod nazivom Kako pokrenuti i voditi zadrugu?. Namijenjena je ponajprije nezaposlenim aktivnim tražiteljima posla i mladima. Zatim u 19 sati otvara se druga sezona radionica pod nazivom Sila se budi, vezana uz tematiku funkcionalnog treninga. Vodit će je Antonio Perić i Borna Siriščević iz Girya – Multi-Functional Fitness Facility.

U srijedu, 6. prosinca, organizatori vas očekuju u 19 sati na predavanju Moja misija u Ekvadoru koje će voditi Eva Ćurković. Podijelit će s posjetiteljima detalje svoje osmomjesečne volonterske misije.

Četvrtak, 7. prosinca u 19:30 sati rezerviran je za predavanje Usamljenost i bliskost u odnosima i partnerstvu. Vodit će ga Asje Kuzmanić, integrativna terapeutkinja, asistentica učiteljice u Centru za integrativni razvoj.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT