LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Lean Startup Meetup

Dvoje Britanaca planiraju u 12 mjeseci pokrenuti 12 startupova, saznajte kako u ponedjeljak!

Njihovi su startupi različiti i kreću se od prodaje čaja i čestitki na pretplatu do aplikacija za traženje juice-barova.

Njihovi su startupi različiti i kreću se od prodaje čaja i čestitki na pretplatu do aplikacija za traženje juice-barova.

Na četvrtom Lean Startup Meetupu, koji organizira Lean Startup Croatia u suradnji s Core Incubatorom, predstavit će vam se Kate i Paul – poduzetnički dvojac iz Velike Britanije koji su odlučili pokrenuti 12 startupa u 12 mjeseci i to sve putujući svijetom.

Četvrto i posljednje ovosezonsko izdanje održat će se u ponedjeljak, 11.  svibnja u 18 sati u prostorijama zagrebačkog Taban Bar & Hostela.

Dvojac je prekinuo svoj stalni posao u korporacijskom svijetu i krenuo u ovu ludu avanturu, a danas su već tri mjeseca na putu i iza sebe imaju tri pokrenuta startupa.

Kate i Paul sami osmišljavaju novi brend, web-stranice pa čak i poslovne planove.

Kate Diete je odrasla u Australiji, a 2012. godine preselila se u London gdje se zaposlila kao senior menadžer za pravljanje promjenama u jednoj digitalnoj agenciji. Kate ima iskustvo u razvoju, projektnom menadžmentu i poslovnoj analizi.

Voli biznis, zdravlje i tehnologiju, vodi minimalistički životni stil, a proputovala je više od 30 zemalja. Paul McCann odrastao je u sjeverozapadnoj Engleskoj te se preselio u London prije osam godina. Paul je radio u IT sektoru 15 godina, u zadnje vrijeme kao arhitekt sustava. Paul je minimalist, vegetarijanac i voli putovati.

Njihovi su startupi različiti i kreću se od prodaje čaja i čestitki na pretplatu do aplikacija za traženje juice-barova. Kate i Paul sami osmišljavaju novi brend, web-stranice pa čak i poslovne i marketinške planove.

U svom predavanju dvojac će podijeliti svoja iskustva korištenja Lean Satartup pristupa i reći nešto više dizajnu životnog stila, kako i zašto su se odlučili na ovaj pothvat, što su naučili do sada te koji su, po njihovom mišljenju, najvažniji koraci kod pretvaranja ideje u biznis.

Za one koji još ne znaju, Lean Startup je pokret započet s ciljem transformacije načina izrade i lansiranja novih proizvoda. Lean Startup Croatia djeluje u zajednici kroz Lean Startup Meetupe na kojima zainteresirani iz Hrvatske i drugih zemalja mogu sudjelovati u raznim raspravama, dijeliti svoja iskustva i unaprijediti svoje znanje o Lean Startupu. Do sada je održano više od 15 ovakvih meetupa na kojima su sudjelovali vodeću svjetski stručnjaci za Lean Startup, ali i domaći entuzijasti.

Zadnji ovosezonski događaj Lean Startup Meetup: 12 Startups in 12 Months besplatan je za sve sudionike a registracija je obavezna.

Ako još niste, prijavite se na putem sustava Entrio.

FOTO: LSM