LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Luda utrka

Dvanaestogodišnjakinja vozila 170 km/h u majčinom autu

Maloljetna djevojčica gradom jurila 170 km/h u vozilu.

Maloljetna djevojčica gradom jurila 170 km/h u vozilu.

Luda vožnja i potjera odvijale su se u nedjelju u kasnim noćnim satima, dok je policija pola sata hvatala automobil koji je gradom jurio preko 170 km/h.

Nakon što je policija uhvatila vozilo koje se slupano zaustavilo blizu Hotela Esplanade u Mihanovićevoj ulici, uslijedilo je pravo iznenađenje. Iz jurećeg automobila izašla je dvanaestogodišnja djevojčica, piše Dnevnik.hr.

Postoje različite interpretacije situacije u kojoj je maloljetna vozačica pronađena iza upravljača vozila svoje majke, koje je privuklo pozornost policije zbog nevjerojatne brzine od 170 km/h te se postavlja pitanje je li ona uopće vozila automobil.
 

Dvije verzije priče


Prema jednoj priči, djevojčica je neprimjetno preuzela automobil kako bi se tajno uputila do McDonald'sa. No, kada je primijetila policijsko vozilo iza sebe, preplavila ju je strah te je pokušala izbjeći situaciju, što je na kraju rezultiralo nesrećom.

Druga verzija tvrdi da se djevojčica našla u opasnoj situaciji gdje je ostala zarobljena u Mercedesu koji je ukrao mladić, a nakon sudara napustio je slomljeno vozilo prije nego što je policija stigla na mjesto događaja. Policija i dalje istražuje sve verzije priče, a maloljetna djevojčica nakon nesreće vraćena je kući .

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA