LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Online radionica za mlade

Dugogodišnji novinar pojasnit će kako se boriti protiv lažnih vijesti

Ante Pavić 23. veljače vodit će online radionicu posvećenu borbi protiv lažnih vijesti. U tijeku su prijave za sudjelovanje.

Ante Pavić 23. veljače vodit će online radionicu posvećenu borbi protiv lažnih vijesti. U tijeku su prijave za sudjelovanje.

U sklopu projekta Osnaživanje mladih kroz medijsko obrazovanje u utorak, 23. veljače, od 17 do 20 sati održat će se online radionica posvećena borbi protiv lažnih vijesti. Namijenjena je mladima u dobi između 15 i 30 godina.

Vodit će je Ante Pavić, dugogodišnji novinar i kolumnist niza tiskanih i elektronskih domaćih i inozemnih medija. Neko vrijeme je, ističu organizatori, radio i u redakciji Faktografa, hrvatskog medija za provjeru činjenične točnosti tvrdnji u javnom prostoru. 

– Radionicu o borbi protiv lažnih vijesti započet ćemo definiranjem pojma lažnih vijesti kako bismo otkrili koliko su mediji koji kreiraju naše stavove imuni na lažne vijesti. – ističu organizatori.

Sudjelovanje je besplatno, uz prethodnu prijavu. Prijavnica je dostupna na poveznici.

Projekt Osnaživanje mladih kroz medijsko obrazovanje zajednički provode Udruge Maštara i Zamisli u partnerstvu s Hrvatskim novinarskim društvom, a uz financijsku podršku SAD-a u Hrvatskoj.
FOTO: PIXABAY