LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Iskustvo zlata vrijedi

Društveno odgovorni projekt Poslovnog dnevnika omogućuje praksu studentima s poteškoćama

Cilj je projekta omogućavanje prakse svim studentima radi lakšeg budućeg zaposlenja i ravnopravnog konkuriranja na tržištu rada. Rok je za prijavu 25. ožujka.

Cilj je projekta omogućavanje prakse svim studentima radi lakšeg budućeg zaposlenja i ravnopravnog konkuriranja na tržištu rada. Rok je za prijavu 25. ožujka.

Program naziva Iskustvo zlata vrijedi društveno odgovorni je projekt Poslovnog dnevnika, medija koji promiče poslovne vijesti iz Republike Hrvatske. Riječ je, naime, o događaju koji još od 2013. godine povezuje partnere poslodavce sa studentima koji imaju određenu poteškoću, ponajprije zdravstven, odnosno sa studentima s invaliditetom, ali i sa studentima slabijeg socioekonomskog statusa. Cilj mu je, u konačnici, pružiti praksu svim studentima radi lakšeg budućeg zaposlenja.

Nadalje, kroz navedeni se program širi svijest o poslovnoj i široj zajednici, ali i svijest o sve težem zapošljavanju studenata koji se suočavaju s različitim osobnim i drugim okolnostima. Organizatori surađuju s uglednim hrvatskim kompanijama koje svojim sudjelovanjem unutar projekta omogućuju ostvarivanje prava na studentsku praksu uz stvaranje pozitivnog okruženja studentima koji ju odrađuju.

Sukladno tomu, Poslovni dnevnik i ovogodišnjim programom želi pomoći svim zainteresiranim studentima kako bi se lakše uključili u poslovni svijet te jednoga dana ravnopravno konkurirali na tržištu rada. Rok je za prijavu, stoga, 25. ožujka, a dodatne se informacije mogu pronaći na poveznici. Ostale je upite moguće riješiti pozivanjem na broj 01/6300 743 ili slanjem poruke na e-mail adresu: iskustvozlatavrijedi@poslovni.hr.

FOTO: PIXABAY