LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi app

Dostupna je nova hrvatska aplikacija za antipovršna upoznavanja

Aplikacija je zasad dostupna na hrvatskom tržištu, no uskoro stiže i na američko.

Aplikacija je zasad dostupna na hrvatskom tržištu, no uskoro stiže i na američko.

Dostupna je nova aplikacija za upoznavanja Hangoo, opisana kao antipovršna aplikacija koja mijenja svijet globalnih društvenih mreža. 

Osmislio ju je mladi poduzetnik Tomi Antoljak, a cilj joj je povezati ljude na temelju dubljih emocionalnih i društvenih vrijednosti. Sva komunikacija odvija se putem glasa, zbog čega aplikacija dolazi sa sloganom: život je prekratak da ne kažeš što misliš.

– Jako sam uzbuđen predstaviti Hangoo svima koji vole druženje i sve lijepe stvari koje dolaze s njime. Uz veliku podršku i pomoć svih vas danas zajedno pokrećemo novi trend – u kojemu tvoj karakter vrijedi puno, puno više od toga kako izgledaš, kako se oblačiš ili od kuda dolaziš. Trend u kojemu imaš pravo biti autentičan i iskoristiti svoj glas da kažeš ljudima sve one stvari koje si se bojao reći toliko dugo vremena. Ono što želim poručiti svima je da se ne boje novih iskustava, da se ne boje reći što misle i da budu otvoreni. Mi uvijek mislimo da je život dugačak i da postoji vrijeme za sve, ali to nije istina. Život je užasno kratak i jedino pravo vrijeme je upravo sada. Ti kao osoba si preposeban/na i tvoje vrijeme ovdje prekratko je da ne radiš stvari koje želiš, da ne probaš nova iskustva i stječeš nova prijateljstva i veze. – ističe začetnik ove aplikacije, Tomi Antoljak.

Aplikacija funkcionira na principu avatara i ljudskog glasa, nešto što je najbolje zamisliti, po riječima Hangoo tima, poput virtualnog maskenbala. U centru aplikacije su personalizirani avatari koji se kreiraju s obzirom na stvarni izgled osobe te glasovne poruke putem kojih se članovi predstavljaju i govore nešto specifično o sebi.

Kako bi se izbjegla površnost suđenja po fotografijama, aplikacija otvara prave fotografije tek kada se dvije osobe lajkaju, nakon čega se sva komunikacija nastavlja isključivo glasovnim porukama. Motivacija iza svega? U jednoj riječi, kako opisuje idejni začetnik: autentičnost.

Hangoo je od sada dostupan ovdje, u cijeloj Hrvatskoj, trenutno samo za iPhone korisnike. Nakon toga plan je širenje aplikacije na američko tržište; prvo New York, a zatim Austin, Los Angeles te Miami.
FOTO: PIXABAY