LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Podržavajuće okruženje

DORM potiče razvoj koncepta održivog razvoja među mladima

Tijekom "Dana održivog razvoja za mlade" prezentirat će se rezultati projekta "Sustainability Challenge". Također, okupit će se mladi koji traže pozitivne promjene u životu.

Tijekom "Dana održivog razvoja za mlade" prezentirat će se rezultati projekta "Sustainability Challenge". Također, okupit će se mladi koji traže pozitivne promjene u životu.

Udruga O.A.ZA. – Održiva Alternativa ZAjednici bavi se pružanjem programa i podržavajućeg okruženja za razvoj odgovornih mladih osoba koje će biti uzorni nosioci održivog razvoja društva. Pokrenula je inicijativu s ciljem promoviranja koncepta održivog razvoja među mladima.

Dani održivog razvoja za mlade (DORM) trodnevno je događanje koje zatvara projekt pod nazivom Sustainability Challenge financiran u sklopu programa Erasmus+. Održava se od 30. studenog do 2. prosinca u Zagrebu.

Jedanaest međunarodnih volontera i volonterki iz Armenije, Italije, Makedonije, Rusije i Portugala posljednja su dva mjeseca organizirali radionice, promovirali projekt među mladima i gradili internetsku stranicu. Tijekom Dana prezentirat će se rezultati projekta i još jednom će se okupiti mladi koje žele napraviti pozitivne promjene u životu.

Udruga želi da DORM postane prilika da se svake godine okupljaju predstavnici relevantnih institucija u području održivog razvoja i mladih kako bi se poticala međusektorska suradnja u promoviranju tog koncepta. Također, u pripremi je mnoštvo zanimljivih aktivnosti za mlade – radionica vegetarijanskog kuhanja, radionica drevne tehnike poticanja kreativnosti i poboljšavanja mentalnog zdravlja, treasure hunt te održive olimpijske igre.

Više informacija potražite na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK