LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novogodišnja proslava

Doček Nove godine na otvorenom: Tomašević otkrio tko nastupa na glavnom zagrebačkom trgu

Gradonačelnik je najavio glazbene izvođače koji će zabavljati građane u najveselijoj noći u godini.

Gradonačelnik je najavio glazbene izvođače koji će zabavljati građane u najveselijoj noći u godini.

Danas je u prostoru Gradske uprave gradonačelnik Zagreba, Tomislav Tomašević, održao redovnu konferenciju za medije. Na samom početku, Tomašević se osvrnuo na otvaranje zagrebačkog Adventa.

Otvaranje Adventa prošlo je iznad očekivanja, dobri su komentar i domaćih i stranih gostiju. Vjerujemo da će Advent proći jako dobro. Drago nam je da se Advent miče iz centra grada. Iz Španskog su nam se javili organizatori pa je i tamo Advent - rekao je Tomašević, prenosi ZagrebInfo.

Izuzev uvijek popularnog božićnog sajma, aktualna tema posljednjih dana je i Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru. Ove godine građani nisu imali priliku javno pratiti prva dva nastupa Hrvatske reprezentacije, no Tomašević otkriva kako bi se to uskoro trebalo promijeniti.

Našli smo rješenje i za gledanje utakmice na javnim površinama. Vjerujemo da će tih lokacija biti i više pa će vjerojatno na Strossmayerovom šetalištu biti nova lokacija za gledanje utakmice.

Što se tiče tradicionalnog dočeka Nove godine na glavnom zagrebačkom trgu, Tomašević je najavio glazbene izvođače koji će zabavljati građane u najveselijoj noći u godini.

Sve počinje u 19 sati s DJ-evima, a potom u 21 sat započinju izvođači koji su neki od izvođača s A strane i The Voicea. Nakon toga počinje koncert zagrebačkog benda, za kojeg bih rekao da je i primjeren s obzirom na nogometno vrijeme - Pips, Chips & Videoclips i Nipplepeople - otkrio je Tomašević.

FOTO: UNSPLASH