LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mjesec dobrih djela

Dobrim djelima do osiguravanja pomoći 6-godišnjem Svenu koji se bori s tumorom

U Slavonskom Brodu kreće akcija kojom će biti moguće jednostavnim dobrim djelima pomoći bolesnom šestogodišnjem dječaku i drugim potrebitima.

U Slavonskom Brodu kreće akcija kojom će biti moguće jednostavnim dobrim djelima pomoći bolesnom šestogodišnjem dječaku i drugim potrebitima.

U organizaciji Sveučilišta u Slavonskom Brodu, Studentskog zbora i studenata učiteljskog studija, od 8. ožujka do 8. travnja 2021. godine trajat će akcija Mjesec dobrih djela. U njenu će se sklopu prikupljati sredstva koja će biti donirana šestogodišnjem Svenu Jurkoviću koji se gotovo od početka svojeg života bori sa zloćudnim tumorom.

U sklopu akcije 17. ožujka bit će moguće donirati krv na adresi Ante Starčevića 13 u Slavonskom Brodu. Svakoga dana od 9 do 12 sati bit će moguće donirati namirnice i higijenske potrepštine na Strojarskom fakultetu, kao i na misama mladih u SKAC klubu svake srijede. 

Akcija koja će se održati 20. ožujka od 10 do 11:30 zapravo je humanitarna šetnja na kojoj će se dobrovoljno davati prilozi koji će zatim biti donirani Svenu kako bi se njemu i njegovim roditeljima barem malo olakšala mukotrpna situacija u kojoj se nalaze već godinama. Uplate iznosa po želji mogu se izvršiti i na IBAN HR8923600003116695403. Više o njegovoj situaciji moguće je pronaći u Facebook grupi Svi za malog Svena.
FOTO: PIXABAY