LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Zaposli se!

Dobra veza pomaže u procesu zapošljavanja; uskoro 3 besplatne radionice

– Pridružite nam se i doznajte informacije o zapošljavanju koje do sada nikad niste čuli. – poručuju organizatori.

– Pridružite nam se i doznajte informacije o zapošljavanju koje do sada nikad niste čuli. – poručuju organizatori.

Neformalna organizacija mladih Dobra veza u ciklusu pod nazivom Zaposli se! ovog mjeseca donosi tri edukativne radionice. 

Radionicu o zapošljavanju sa zadrugom Martinov plašt održat će se 15. svibnja od 10:00 do 14:00 u Zagrebu na adresi Heinzelova 66. 

– Pridružite nam se i doznajte informacije o zapošljavanju koje do sada nikad niste čuli. Bonus je profesionalni životopis free. – poručuju organizatori.

Sljedeća radionica zakazana je za 22. svibnja od 10:00 do 14:00, a održat će se u suradnji s Gradom Sveta Nedelja na adresi Augusta Šenoe 34, Mala gorica.  

– Na radionici ćemo govoriti o najvažnijim detaljima u procesu zapošljavanja. Želimo vam pomoći da lakše pronađete željeni posao. – ističu iz Dobre veze.

U suradnji s općinom Luka ondje će na Trgu sv. Roka radionicu održati 29. svibnja od 10:00 do 14:00. 

Sudjelovanje je na svim radionicama besplatno. Prijave se vrše na službenoj stranici

Dobra veza, naime, uz pomoć Europskih snaga solidarnosti i Agencije za mobilnost i programe Europske unije osmislila je i pokrenula projekt koji će omogućiti mladim, nezaposlenim osobama edukaciju o procesu zapošljavanja. Projekt provodi u suradnji s gradovima, općinama i udrugama od 1. siječnja 2021. do 31. prosinca 2021.
FOTO: UNSPLASH