LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izmjene u gradskom prometu

Do sljedećeg ponedjeljka izmjene u prometovanju ZET-ovih noćnih linija

Izmjene u prometovanju tramvajskih linija koje će do ponedjeljka, 5. srpnja, zamijeniti autobusi odnose se na linije 31, 32, 33 i 34.

Izmjene u prometovanju tramvajskih linija koje će do ponedjeljka, 5. srpnja, zamijeniti autobusi odnose se na linije 31, 32, 33 i 34.

Baš kao i niz prijašnjih tjedana, tako će i ovoga biti izmjena u prometovanju ZET-ovih noćnih tramvajskih linija 31, 32, 33 i 34 zbog sanacije kolosijeka i drugih radova.

Umjesto tramvajske noćne linije 31 u noćima od ponedjeljka, 28. lipnja do ponedjeljka, 5. srpnja vozit će autobus. Autobusna supstitucija ne koristi tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb, Most mladosti i Borovje istok, upozoravaju iz ZET-a.

Zbog radova na sanaciji kolosijeka, u noćima od utorka, 29. lipnja do jutarnjeg izlaska vozila u petak, 2. srpnja, umjesto tramvaja noćne linije 32 vozit će autobus.
 
Noćna linija 33 također nije pošteđena izmjena pa će zbog radova u Ulici Ribnjak, u noćima od četvrtka, 1. srpnja, do subote, 3. srpnja, umjesto noćne tramvajske linije voziti autobus.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Ulici Dubrava, u noćima od utorka, 29. lipnja do petka, 2. srpnja, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi, pišu iz ZET-a i dodaju da će prometovati izmijenjenom trasom u smjeru Dupca: Ljubljanica – Fallerovim šetalištem – Zagrebačka avenija – Savska cesta i dalje redovnom trasom. ​Polazno stajalište noćne linije 34 na Ljubljanici bit će isto kao polazno stajalište linije 114 (peron 1).
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR