LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukativni piknik

DK Piknik by Jamnica Botanica u maksimirskoj oazi: Saznajte što vas sve očekuje

Piknik u zelenilu ugostit će online međunarodne predavače te uživo niz domaćih stručnjaka – a osim edukativnih sadržaja, sudionici će se moći i kvalitetno zabaviti.

Piknik u zelenilu ugostit će online međunarodne predavače te uživo niz domaćih stručnjaka – a osim edukativnih sadržaja, sudionici će se moći i kvalitetno zabaviti.

Svi zainteresirani 16. i 17. lipnja poslije posla, od 17:00 do 20:30, u maksimirskom zelenilu moći će pronaći dugo očekivano osvježenje na svježem zraku – organizatori Dana komunikacija za svoje su sudionike pripremili edukativni DK Piknik by Jamnica BotanicaDK Piknik ne bi bio piknik kada ne bi ponudio sve za potpuno opuštanje u dobrom društvu. Prirodni užitak u druženjima i programu bez grižnje savjesti omogućila je Jamnica Botanica.

– Izrazito smo ponosni što upravo u ovom okruženju predstavljamo novi proizvod – Jamnicu Botanicu. Inspirirani željama potrošača i novim trendovima, stvorili smo piće od pomno biranih sastojaka iz vrta prirode, bez dodanog šećera, s 10% voćnog udjela i malo kalorija. Jamnica Botanica dolazi u dva neodoljiva okusa: limun-menta i naranča-pelin u kojima možete uživati bez grižnje savjesti. – istaknula je Matea Milinović, brend-menadžerica za Jamnicu Botanicu.

Raspravu o predavanjima uz kokice i stolni nogomet omogućit će Zagrebačka banka. Predavanja vam donosi A1 Hrvatska, a za utaživanje žeđi u ugostiteljskom objektu Vidikovac omogućeno je 10% popusta za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama. Što je piknik bez dobre hrane i pića – stoga će sudionici prvoga dana DK Piknika moći uživati u ukusnim burgerima PIK Vrbovca, a službeno pivo piknika bit će Staropramen. Ljetnu after-work atmosferu i zanimljive razgovore potaknut će i Badel 1862 Sax gin, a druženje po kojemu će svi odsad živo pamtiti Maksimir podržat će Erste banka i HGK. Ugođaju piknika doprinijet će i Addiko Bank, dok će Red Bull svima dati krila za nove poslovne (i sve one druge) pobjede. Nove uspomene s dugo očekivanog druženja zabilježit će objektiv Pixsella. Organizacijski su partneri događanja Pepermint, PaliGasi, Kupole i Selotejp, koji će se pobrinuti za vrhunsko iskustvo piknika.


DK Piknik by Jamnica Botanica ekskluzivno je organiziran isključivo za sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija, a za sve ostale dostupan je limitirani broj DK Piknik ulaznica. Sve informacije dostupne su na Facebooku i službenoj stranici Dana komunikacija.

FOTO: KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ