LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Europa te čeka – napravi prvi korak!

DiscoverEU: otvoren krug prijava za besplatno putovanje Europom za mlade

Ova jedinstvena prilika omogućava mladima da putuju Europom, otkrivaju njezinu kulturnu baštinu i povijest, a sve to potpuno besplatno.

Ova jedinstvena prilika omogućava mladima da putuju Europom, otkrivaju njezinu kulturnu baštinu i povijest, a sve to potpuno besplatno.

Ako imaš 18 godina i živiš u državi članici EU-a ili zemlji pridruženoj programu Erasmus+, sad je tvoja prilika za nezaboravno putovanje Europom! DiscoverEU, inicijativa u okviru programa Erasmus+, otvorila je prijave od 2. listopada do 16. listopada 2024. godine.

Dobitnici će primiti putnu propusnicu i većinom putovati vlakom, uz brojne pogodnosti poput Europske iskaznice za mlade, koja nudi popuste na kulturne, edukativne i sportske aktivnosti, smještaj, hranu i lokalni prijevoz.

Splitski fakultet predstavlja inovativne Erasmus+ programe, uključujući Blended Intensive Programme i primjenu AI-ja


 

Kako se prijaviti?


Za sudjelovanje, moraš biti rođen/a između 1. siječnja i 31. prosinca 2006. godine, imati državljanstvo ili boravište u jednoj od zemalja EU-a ili zemalja pridruženih Erasmus+ programu, te sudjelovati u kvizu (osim ako se prijavljuješ kao član grupe).

Ne propustite panel „Zašto se bojiš Erasmusa?” o strahovima i oklijevanju studenata o mobilnosti


Putovanje može trajati između jednog i 30 dana, a odvijat će se od 1. ožujka 2025. do 31. svibnja 2026. godine. Za više informacija o prijavi i pravilima, posjeti službene stranice DiscoverEU i pridruži se grupi na Facebooku kako bi planirao putovanje s drugim sudionicima.

Više informacija o inicijativi i prijavi pronađi na poveznici.
IZVOR: YOUTH.EUROPA.EU
FOTO: CANVA PRO / ALEXANDROVICH LUKATSKIY