LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gradski prijevoz

Dio Zagreba od sutra bez tramvajskog prometa

Donosimo informacije o izmjenama u zagrebačkom gradskom prometu uslijed sanacije potresa koja će se odvijati sutra, 26. veljače od 21:45.

Donosimo informacije o izmjenama u zagrebačkom gradskom prometu uslijed sanacije potresa koja će se odvijati sutra, 26. veljače od 21:45.

I ovoga vikenda u Zagrebu se sanira šteta nastala uslijed potresa na raskrižju Ilice i Frankopanske ulice. Stoga se sutra, 26. veljače od 21:45 do jutarnjeg izlaska vozila u subotu, 27. veljače obustavlja tramvajski promet od Ulice Republike Austrije Ilicom preko Trga bana Josipa Jelačića do Jurišićeve i Ulice Franje Račkog, Zrinjevcem, Frankopanskom te Savskom cestom do Vodnikove ulice.

U tom se razdoblju ukida tramvajska linija 13, a dnevne linije 1, 6, 11, 12, 14 i 17 te noćne linije 32 i 34 prometovat će preko Glavnog kolodvora i Vodnikove ulice sljedećim trasama:
  • linija 1: Zapadni kolodvor - Jukićeva - Glavni kolodvor - Ulica kneza Mislava - Borongaj
  • linija 6: Črnomerec - Republike Austrije - Glavni kolodvor - Autobusni kolodvor - Sopot
  • linija 11: Črnomerec - Republike Austrije - Glavni kolodvor - Draškovićeva - Vlaška - Dubec
  • linija 12: Ljubljanica - Savska - Vodnikova - Glavni kolodvor - Draškovićeva - Vlaška - Dubrava
  • linija 14: Zapruđe - Savska - Glavni kolodvor - Draškovićeva - Mihaljevac
  • linija 17: Prečko - Savska - Vodnikova - Glavni kolodvor - Ulica kneza Mislava - Borongaj.
Autobusna supstitucija noćne linije 32 vozit će od Prečkog preko Savske, Vodnikove, Glavnog kolodvora, Ulice Kneza Mislava do Borongaja, a linija 34 od Ljubljanice preko Savske, Vodnikove, Glavnog kolodvora, Draškovićeve, Kvaternikovog trga do Dubeca.
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR