LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Liga prvaka

Dinamo večeras na Maksimiru dočekuje talijanskog giganta: Iz ZET-a upozoravaju na moguće obustave prometa

Zbog utakmice visokog rizika i dolaska velikog broja navijača, uoči kao i nakon susreta, može se očekivati obustava tramvajskog prometa.

Zbog utakmice visokog rizika i dolaska velikog broja navijača, uoči kao i nakon susreta, može se očekivati obustava tramvajskog prometa.

Večeras, s početkom u 21 sat, Dinamo Zagreb na Maksimiru igra pretposljednje kolo grupne faze Lige prvaka. Nakon gostovanja na San Siru, i dvije uzastopne utakmice protiv Red Bull Salzburga, Modre danas očekuje uzvratni susret s talijanskim gigantom Milanom. Dinamo se trenutno nalazi na začelju skupine E, i ako želi prezimiti u Europi, pobjeda nad momčadi Milana predstavlja imperativ za izabranike Ante Čačića.
 

Moguća obustava prometa


Kako javljaju na stranicama ZET-a, zbog utakmice visokog rizika i dolaska velikog broja navijača, uoči i nakon susreta, može se očekivati obustava tramvajskog prometa na dionici od Kvatrenikovog trga do Dubrave.

Također, postoji mogućnost zabrane prometovanja Zvonimirovom ulicom, sve do Borongaja. Uz tramvajske i autobusne koridore bit će raspoređeno prometno osoblje ZET-a koje će osiguravati prometnu povezanost sukladno prohodnosti trasa. Iz ZET-a građane mole za razumijevanje.
FOTO: UNSPLASH