LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nema da nema megabajta ovo ljeto

Deset puta više megabajta za surfanje u Vipme Loodilo tarifi

Uz Vipme Loodilo tarifu uvijek je dovoljno MB za bezbrižno surfanje. Tijekom promotivne kampanje svaki iznos nadoplate Vipme računa pretvara se u deseterostruko veći broj besplatnih bonus MB.

Uz Vipme Loodilo tarifu uvijek je dovoljno MB za bezbrižno surfanje. Tijekom promotivne kampanje svaki iznos nadoplate Vipme računa pretvara se u deseterostruko veći broj besplatnih bonus MB.

Vipnet korisnike Vipme Loodilo tarife za svaku nadoplatu računa nagrađuje dodatnim MB podatkovnog prometa deset puta većim od nadoplaćenog iznosa. Tijekom promotivnog razdoblja, do 15. srpnja, svi Vipme korisnici koji nadoplate svoj račun moći će bezbrižno surfati na mobilnim telefonima zahvaljujući besplatnim bonus megabajtima.

Primjerice, uz nadoplatu računa od 100 kuna i aktivacijom Loodilo tarife, korisnici dobivaju 1000 MB dodatnog podatkovnog prometa te za 100 kuna mjesečno mogu uživati u čak ukupno 5 GB Interneta u tarifi koje mogu podijeliti sa svojim prijateljima te 500 minuta i SMS poruka koje se troše zajedno prema svim mrežama unutar Hrvatske.

Uvijek dovoljno MB za bezbrižno surfanje na Vipme Loodilo tarifi

Tijekom promotivne kampanje svaki iznos nadoplate Vipme računa pretvara se u deseterostruko veći broj besplatnih bonus MB. Vipme korisnici će tako za nadoplatu bonom u vrijednosti od 100 kuna biti nagrađeni s 1000 MB, s 15 kuna bit će nagrađeni sa 150 besplatnih bonus MB, a kako veće nadoplate donose i veće nagrade, tako nadoplata bonom u vrijednosti od 400 kuna korisniku donosi čak 4000 bonus MB. Osiguravajući besplatne bonus MB, Vipnet jača mogućnost pristupa svojih korisnika društvenim mrežama, kao i WhatsAppu i Viberu, te podržava bezbrižno uživanje svojih korisnika u digitalnom društvenom životu. Zainteresirani novi korisnici ovu popularnu Vipme tarifu mogu aktivirati preko aktivacijskog sučelja dostupnog na Vipnetovim stranicama ili tako da pošalju A na broj 13170.

Vipnet poklonio premijeru glazbenog spota High5 putem NFC plakata

Kako bi označio početak ljetne sezone i promotivnog razdoblja u kojem se svaka nadoplata Vipme računa pretvara u deset puta veći MB bonus, Vipnet se udružio s grupom High5 koja je nedavno predstavila pjesmu Nema da nema. Službeni spot za ovaj ljetni hit, koji je već emitiran na radiostanicama, svoju premijeru doživio je na Vip plakatima s tehnologijom komunikacije bliskog polja (tzv. NFC tehnologija) i prije nego ga je grupa objavila na YouTubeu. Zahvaljujući ovoj naprednoj tehnologiji, Vipnet je svim zainteresiranima omogućio besplatno preuzimanje spota povezivanjem mobilnih telefona s NFC plakatom, osiguravši time i nesmetano uživanje u ovom vedrom ljetnom hitu. Kako i oni ostali ne bi bili zakinuti, novi videospot moguće je pogledati i skeniranjem QR koda s pametnih plakata.

Prva YouTube premijera TV spota

Nakon premijere najnovijeg spota na Vip NFC plakatima, Vipnet je TV spot u sklopu nove ljetne Vipme prepaid kampanje kojom svojim mladim korisnicima poklanja 10 puta više megabajta uz svaku nadoplatu računa, pod motom – Nema da nema megabajta ovo ljeto uz Vipme Loodilo, predstavio premijerno na YouTubeu, a u njemu gostuju članovi grupe.

FOTO: VIPNET