LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti”

CERM vas poziva na Speed dating, no ovaj put s poslodavcima

Speed dating s poslodavcima održat će se online 29. ožujka u 15:00 na platformi Discord u sklopu projekta „MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti”.

Speed dating s poslodavcima održat će se online 29. ožujka u 15:00 na platformi Discord u sklopu projekta „MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti”.

Udruga Centar za razvoj mladih u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti organizira Speed dating s poslodavcima

Speed dating s poslodavcima održat će se online 29. ožujka u 15:00 sati na platformi Discord. Za sudjelovanje u projektu dovoljno je ispuniti prijavnicu te ćete na dan održavanja na e-mail adresu dobiti link za pristup serveru.

Namijenjen je svim mladima koji se žele okušati u online razgovoru za posao u opuštenoj atmosferi, ali i dobiti korisnu povratnu informaciju koja će im pomoći prilikom pravog razgovora za posao. 

Sudionici će se moći okušati u simuliranom razgovoru za posao s predstavnicima triju poslodavaca iz raznih sektora, a sa svakim će, kao na pravom speed datingu, razgovarati nekoliko minuta. Ostatak vremena bit će posvećen dijeljenju korisnih savjeta u vezi pisanja životopisa i motivacijskog pisma pa slobodno pripremite sva svoja pitanja. 
 
Projekt „MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti“ provodi Centar za razvoj mladih u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
 
FOTO: PIXABAY