LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
MLADI ZA MLADE

CERM organizira radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina; prijave su u tijeku

Za nezaposlene mlade s područja Sisačko-moslavačke županije i studente koje tek očekuje potraga za poslom Adela Juhas održat će besplatnu online radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina 19. studenog u 15 sati.

Za nezaposlene mlade s područja Sisačko-moslavačke županije i studente koje tek očekuje potraga za poslom Adela Juhas održat će besplatnu online radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina 19. studenog u 15 sati.

Centar za razvoj mladih s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak, u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti organizira radionicu komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Održat će se online, na platformi Zoom, u četvrtak, 19 studenog, u 15 sati

Radionica je namijenjena nezaposlenim mladima s područja Sisačko-moslavačke županije, ali i studentima koje tek očekuje potraga za poslom. Nezaposlenost, naime, dovodi do velikog rizika od socijalne isključenosti, stoga im se na ovaj način pruža besplatna prilika za stjecanjem novih kompetencija uz koje će postati konkurentniji na tržištu rada.

Generalno u modernom dobu, a posebno u poslovnom okruženju, razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine temelj su uspjeha. O njima ovisi uspjeh predstavljanja potencijalnim poslodavcima, zatim uspjeh snalaženja u radnoj okolini, a u konačnici i uspjeh suradnje sa svim pojedincima s kojima dolazimo u kontakt prilikom poslovanja.

Radionicu će voditi Adela Juhas, magistra kroatologije i komunikologije s bogatim radnim iskustvom u području marketinga i odnosa s javnošću. Uz to što je sudjelovala u provedbi projekata usmjerenih poboljšanju položaja mladih i povećanju njihove zapošljivosti, neke je i sama pokrenula i koordinirala – primjerice, projekt Maraton karijera pod okriljem CERM-a. 

Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebno prethodno se prijaviti ispunjavanjem obrasca. Link za pristupanje edukaciji sudionici će dobiti na svoje elektroničke adrese na dan njezina održavanja.
Članak je nastao u sklopu projekta MLADI ZA MLADE – jačanje zajednice mladih osoba u riziku od socijalne isključenosti, a za sadržaj je odgovoran isključivo Centar za razvoj mladih. Projekt provodi CERM u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područnim uredom Sisak, te s udrugama Institut za stručno usavršavanje mladih, Ženska soba – Centar za seksualna prava i Udrugom mladih Futurum Montis, a uz financijsku potporu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.