LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sadržaj za mlade

Centar za mlade grada Zagreba i u lipnju donosi pregršt besplatnih aktivnosti

Centar za mlade grada Zagreba i ovog mjeseca, u razdoblju od 1. do 28. lipnja, organizira niz edukativnih radionica i predavanja namijenjenih mladima.

Centar za mlade grada Zagreba i ovog mjeseca, u razdoblju od 1. do 28. lipnja, organizira niz edukativnih radionica i predavanja namijenjenih mladima.

Centar za mlade grada Zagreba pripremio je bogat program za lipanj. Sastoji se od niza besplatnih radionica i predavanja namijenjenih mladima između 15 i 29 godina. Iz Centra poručuju da, osim na predavanja i radionice, mladi imaju priliku doći na druženja, učenje, sudjelovati u Klubu za mlade ili zatražiti svakojake željene informacije.

Program započinje 1. lipnja sa satovima vježbanja joge. Slijedi ih radionica financijske i mirovinske pismenosti koja će se održati 3. i 4. lipnja. Iz Centra za mlade grada Zagreba navode da je ova radionica namijenjena mladima koji žele shvatiti glavna načela ulaganja u nebankarske financijske instrumente.

Za sve avanturiste posebno zanimljiva radionica bit će ona o putovanju i izletništvu na biciklu, a održava se 6. lipnja. Istog datuma održava se i radionica pod nazivom Edukator ID razvoj karijere – kako ostvariti svoj potencijal čija je svrha otkrivanje vlastitih talenata i sposobnosti.

Dan kasnije, 7. lipnja, mladi imaju priliku saznati više o marketing planu na radionici Gorana Ajelića. Svijetom marketinga u Centru za mlade grada Zagreba bavit će se i 10. lipnja na radionici internet marketinga.

U sklopu lipanjskog programa Centra za mlade grada Zagreba Udruga za podršku žrtvama i svjedocima održat će dvije radionice: 13. lipnja na temu online datinga i 17. lipnja pod nazivom Što smo (krivo) naučili o vezama?

Djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 18. lipnja informirat će mlade o uslugama Zavoda i mogućnostima zapošljavanja kroz mjere aktivne politike zapošljavanja. Ukoliko imate problema s disciplinom, korisno će vam biti predavanje Gabrijela Lukića pod nazivom Kako se disciplinirati? koje se održava 27. lipnja.

Detaljnije informacije o ovim i ostalim aktivnostima, kao i prijave za njih, potražite na linku.

FOTO: PINTEREST