LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Strani jezici

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku pokreće programe cjeloživotnog učenja

Programi će se održavati tijekom akademske godine, a rokovi za prijavu su tijekom listopada.

Programi će se održavati tijekom akademske godine, a rokovi za prijavu su tijekom listopada.

Centar za jezike Sveučilišta u Dubrovniku pokreće programe cjeloživotnog učenja engleskog, španjolskog i talijanskog jezika tijekom akademske godine 2021./2022. Cilj programa je ponuditi građanstvu Dubrovnika programe razvijanja jezičnih i interkulturalnih vještina, a rokovi za prijavu su tijekom listopada.

Programi početne razine Španjolski jezik A1 i Talijanski jezik A1 koji su razvijeni prema smjernicama Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike (ZEROJ) u trajanju od 140  školskih sati odvijat će se u dva modula. Prvi modul započet će 25. listopada 2021. i trajat će do 28. siječnja 2022. s predviđenom pauzom za božićne i novogodišnje blagdane, a drugi modul će započeti početkom veljače.

Dinamika izvođenja programa je 2x3 školska sata tjedno u kasnom popodnevnom ili večernjom u terminu prema dogovoru s polaznicima. Rok za podnošenje prijava za prvi modul je 21. listopada 2021. Sljedeće akademske godine bit će ponuđen nastavak učenja, odnosno programi viših jezičnih razina.

Ove akademske godine Centar za jezike također organizira program English for the Travel and Tourism Industry za sve one koji rade u turističkim i ugostiteljskim djelatnostima, odnosno u hotelima, restoranima, barovima, kampovima, putničkim agencijama i agencijama za iznajmljivanje vozila, turističkim zajednicama i ostalim djelatnostima u turizmu.

Program u trajanju od 54 školska sata započet će 2. studenog 2021. i trajat će do 22. veljače 2022.  s predviđenom pauzom za božićne i novogodišnje blagdane. Dinamika izvođenja programa je 2x2 školska sata utorkom i četvrtkom u 17:30 sati. Rok za podnošenje prijava je 26. listopada 2021.

Nastava će se održavati u suvremeno opremljenim učionicama središnje zgrade Sveučilišnog kampusa koristeći informacijske i komunikacijske tehnologije, a odvijat će se u skladu s modernim pristupima učenju i poučavanju stranih jezika pod vodstvom iskusnih i stručnih predavača koji se kontinuirano usavršavaju. Kroz interaktivnu nastavu razvijat će se sve jezične vještine, a naglasak će biti na konverzaciji. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: +385 20 445 878,  e-mail: lang@unidu.hr ili na web stranici Centra za jezike.

FOTO: PIXABAY