LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Crna kronika

Bokserom napao i ozlijedio muškarca: 24-godišnjak proizvodio i prodavao marihuanu i amfetamin

Nakon što je došlo do sukoba između 24-godišnjaka, kod jednog od njih pronađeni su marihuana, amfetamin, digitalna vaga i manji novčani iznos.

Nakon što je došlo do sukoba između 24-godišnjaka, kod jednog od njih pronađeni su marihuana, amfetamin, digitalna vaga i manji novčani iznos.

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda kao i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, objavila je PU šibensko-kninska.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 5. kolovoza u jutarnjim satima u Vodicama došlo do sukoba među osumnjičenikom i više drugih osoba kojom prilikom je osumnjičeni uz uporabu hladnog oružja (bokser) napao i lakše ozlijedio također 24-godišnjaka.

Preminuo maloljetnik kojega je na električnom romobilu neki dan udario autoKod osumnjičenika je pronađeno 11,5 grama marihuane i 1,9 grama amfetamina, a naknadno uz Nalog Županijskog suda u Šibeniku pretražen je automobil i apartman kojim se koristi te su pronađena 164 grama droge marihuane, digitalna vaga te manji novčani iznos. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

IZVOR: POLICIJSKA UPRAVA ŠIBENSKO-KNINSKA
FOTO: PU ŠIBENSKO-KNINSKA