LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„All you can eat” azijski restoran Dragon BBQ

Bogatstvo okusa azijske kuhinje po pristupačnim cijenama u centru Zagreba

Savršeno mjesto za avanturistički prvi spoj – panazijski „all you can eat” restoran Dragon BBQ nedavno otvoren u Green Gold centru.

Savršeno mjesto za avanturistički prvi spoj – panazijski „all you can eat” restoran Dragon BBQ nedavno otvoren u Green Gold centru.

Jučer smo prisustovali službenom otvorenju novog panazijskog restorana Dragon BBQ u Green Gold centru. Vlasnica restorana je Tong Chen, doajenka kineske kuhinje u Hrvatskoj i članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Ponuda se sastoji od 5 različitih azijskih kuhinja – japanska, kineska, tajlandska, korejska i mongolska. Iako all you can eat znači da gosti plate fiksnu cijenu za koju mogu uzeti koliko god hrane žele, oni koji ostave hranu na tanjuru dodatno će morati platiti ostatke. Ručak se održava u vremenu od 11:30 do 14:30, a večera od 18 do 23 sata. Cijena ručka je od 69 kuna do 79 kuna s pićem, a za večeru s roštiljem od 129 do 139 kuna. Gostima se nude tri opcije: mogu sjesti za stol i odabrati jelo s jelovnika, mogu uzeti tanjur i sami si odabrati hranu s buffeta u sklopu all you can eat ponude te mogu sami kreirati svoj jelovnik od svježih namirnica koje će zatim kuhar spremiti na roštilju.

Izvor: Jelena Duvančić (privatni album)

Sve namirnice su svježe, lokalne stižu s tržnice, a one egzotične za naše područje uvoze se iz Europske unije. U ponudi su razne salate, sushi, topla predjela kao rolice, ražnjići, pohano povrće, pohana piletina, čips od jastoga, a u glavna jela ulaze plodovi mora, mesna jela i povrće na sve moguće načine. U ponudi deserta nalazi se svježe voće (prilika da isprobate egzotično voće kao na primjer liči), sladoled, pohane jabuke, pohane banane i slično.

Izvor: Jelena Duvančić (privatni album)

Mi smo isprobali skoro sve što smo mogli (nismo imali hrabrosti kušati wasabi), naučili smo ponešto novo i napustili restoran siti i zadovoljni. Izvrsna lokacija za (prvi) spoj za sve koji vole avanture i isprobavanje novih stvari. Možete zadiviti prijatelje i partnera količinom wasabija koju možete pojesti ili vašim poznavanjem činjenica o azijskoj kuhinji, kao i prilikom da sami stvorite novo jelo.

FOTO: JELENA DUVANČIĆ