LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karijere, poduzetništvo, mogućnosti

Bliži se Inspire Me konferencija u Rijeci

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika, koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, uspone, padove, uspjeh).

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika, koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, uspone, padove, uspjeh).

Inspire Me konferencija održat će se 4. studenog na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a očekuje se sudjelovanje preko 200 sudionika. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, predavanja i radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici imati priliku vidjeti koje su mogućnosti zapošljavanja u uspješnim kompanijama. Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja s mladima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika, koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, uspone, padove, uspjeh). Cilj je da uspješne priče sudionike motiviraju na promjene, proaktivniju ulogu, učenje, osobni razvoj i tako potaknu na kreiranje vlastite uspješne priče. Osim govora, u glavnom dijelu održat će se i stručna predavanja i paneli. Paralelno sa glavnim dijelom programa održat će se i specijalizirane radionice, za manje grupe, u kojima će profesionalci, na interaktivan način, sudionike detaljnije upoznati s određenim područjem.

Također, sudionici konferencije imat će priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja te rješavati njihove mini case study-e. Jedna od aktivnosti je i speed dating s poslodavacima, na kojem će kompanije predstaviti mogućnosti za praksu i zapošljavanje, a zainteresirani sudionici moći će potencijalnim poslodavcima ostaviti svoj životopis. Također, svi sudionici konferencije dobiti će i e-certifikat koji mogu upotrijebiti za prijavu na natječaje.

Inspire Me konferencija održat će se 4. studenog na Ekonomskom fakultetu, a očekuje se sudjelovanje preko 200 sudionika. U Rijeku, između ostaloga, dolaze poznati govornici i predavači – Nikola Žinić, kreativni direktor i suosnivač agencije Bruketa & Žinić OM, jedne od najnagrađivanijih reklamnih agencija u jugoistočnoj Europi, Andrey Shtylenko, serijski poduzetnik, Bruno Blumenschein i Marijan Palić, osnivači agencije Overtime, Morena Milevoj, Stefania Skender, Marko Pavičić i brojni drugi.

Sudjelovanje na konferenciji odlična je prilika za učenje i usavršavanje, za poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, usmjeravanje i razvoj karijere, informiranje o mogućnostima realizacije vlastitih ideja i ulaska u poduzetništvo, upoznavanje s novim tehnologijama, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Više informacija o konferenciji, predavačima i prijavama pratite na mrežnim stranicama konferencije, pošaljite upit na inspire.me.konferencija@gmail.com ili pratite na Facebook stranicama. Promotivnu cijenu ulaznica za konferenciju u Rijeci možete iskoristiti do 18. listopada. Nakon Rijeke slijedi izdanje konferencije u Puli u prosincu 2016, a u Osijeku, Zadru i Zagrebu održat će se početkom 2017. godine

FOTO: WIKIPEDIA