LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatna događanja

Bijeg od srpanjskih vrućina uz niz aktivnosti u klimatiziranom Centru za mlade grada Zagreba

Centar za mlade grada Zagreba priredio je niz predavanja i radionica za mjesec srpanj. Obuhvaćaju tematike od informiranja o mobilnosti, preko obuke za timski rad pa sve do mjera aktivne politike zapošljavanja.

Centar za mlade grada Zagreba priredio je niz predavanja i radionica za mjesec srpanj. Obuhvaćaju tematike od informiranja o mobilnosti, preko obuke za timski rad pa sve do mjera aktivne politike zapošljavanja.

Centar za mlade grada Zagreba će srpanj, mjesec s najmanje fakultetskih obveza, popuniti nizom besplatnih radionica i predavanja za sve one između 15 i 29 godina u svojem klimatiziranom prostoru. K tome, i dalje će biti otvoren za one koji tamo žele doći provoditi slobodno vrijeme, učiti, družiti se i informirati se. Popis organiziranih događaja donosimo u nastavku.

Udruga Amazons 2. srpnja organizira predavanje Informiranje o mobilnosti: Europske snage solidarnosti za sve one koji žude za studiranjem, volontiranjem ili stručnoj praksi u inozemstvu. Sljedećeg dana održat će se radionica Psychology of the Organizations na engleskom jeziku kroz koju će se nastojati obučiti sudionike za timski rad. Dan nakon slijedi radionica Igrom do izražavanja sebe i boljeg shvaćanja tebe koja će pomoći probuditi kreativca u svom polazniku. 8. i 17. srpnja bit će održana predavanja o ljudskom temperamentu te o posebnim značajkama ljudskih osobnosti. 

10. u mjesecu djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje informirat će o Mjerama aktivne politike za zapošljavanje i prilikama za zapošljavanje u predavanju Od mjere do karijere. 11. i 24. Edukator ID će voditi radionice koje pomažu mladima u otkrivanju i ostvarivanju svog punog potencijala. 11. srpnja također će se održati predavanje o metodi mindfulness koja pomaže u smanjenju stresa, te udruga Amazons priređuje večer njemačke kulture.

16. srpnja održat će se predavanje o tome kako bolje iskoristiti i organizirati slobodno vrijeme. Za sljedeći dan predviđeno je interaktivno predavanje Usudite se biti ranjivima na temu ljudskih odnosa. Posljednja dva petka u mjesecu, dakle 19. i 26, održat će se neformalno druženje uz igranje pikada. Zadnje predavanje bit će 23. srpnja pod nazivom Mind the mind te će donijeti refleksiju o psihičkim poremećajima i savjete o tome kako ih premostiti.

Za više informacija o srpanjskim aktivnostima Centra za mlade u Zagrebu posjetite poveznicu.

FOTO: PIXABAY