LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Traže se sretni dobitnici

Besplatno otputuj na Riječki karneval!

Ne možeš više čuti za učenje, ponavljanje, skripte, knjige? Nudimo ti priliku da se zabaviš i napuniš baterije za nove pobjede na najvećem karnevalu u Hrvatskoj!

Ne možeš više čuti za učenje, ponavljanje, skripte, knjige? Nudimo ti priliku da se zabaviš i napuniš baterije za nove pobjede na najvećem karnevalu u Hrvatskoj!

Budale se ludiraju svaki dan, a pametni samo na karneval, kaže jedna stara poslovica. Iskoristi priliku da se odmoriš od učenja i osvojiš najluđi provod uz maskirane, raspjevane i rasplesane povorke iz cijele Hrvatske i inozemstva. Doživi nezaboravnu atmosferu koja će te zagarantirano udaljiti od svih briga.

Običaj karnevalskog života u Rijeci s povorkama i plesom njeguje se više od sto godina, a posebnost karnevala jest sudjelovanje tzv. zvončara, koji ogrnuti ovčjom kožom, sa zvonom oko pojasa prolaze gradom od samih početaka. 

Riječki karneval treći je najveći karneval na svijetu te je zbog njega grad primljen u članstvo Europske udruge karnevalskih gradova. Uz to se našao na listi 500 najvažnijih zbivanja u Europi. Dovoljno je razloga da dođeš i budeš ono što želiš.

 

IZVOR: Facebook
 

U suradnji s Autotransom pruža vam se prilika da besplatno otputujete i postanete dio ovog događaja. Nudimo 2x2 povratne karte za odlazak na ludi karnevalski provod u Rijeci. Klikom na link možete provjeriti autobusne linije Autotransa koje vode do destinacije.

Sve što trebate napraviti je lajkati našu Facebook stranicu, podijeliti je (share via Studentski), taggirati svog prijatelja/dečka/susjeda/koga god, koji isto treba lajkati našu stranicu i nadati se da ćemo, slučajnim odabirom, odabrati upravo tebe.

Izvlačenje dobitnika je 3. veljače u 12 h. Sretno!

 

 

FOTO: FACEBOOK