LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionice u KMS-u

Besplatno naučite kako dokazati da ste u pravu!

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja koje će se održati 24., 26. i 27. travnja.

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja koje će se održati 24., 26. i 27. travnja.

Mislite li da ljudi danas vjeruju svemu što čuju? Smatrate li da su dovoljno kritički nastrojeni prema informacijama koje primaju? Koliko vas je puta prevarila neka lažna vijest? A što je s vašim mišljenjima o društvenim pitanjima? Trudite li se promotriti obje strane nekog problema pa na temelju toga zaključujete ili podržavate što god podržava većina vaših prijatelja?

Da bismo i o jednom problemu mogli govoriti i stvoriti vlastiti stav, potrebne su metode koje će objektivno obuhvatiti obje strane istog pitanja – onu koja mu se protivi i onu koja ga zagovara. Jedna od tih metoda jest metoda debate, odnosno formalizirane rasprave u kojoj sudjeluju dva tima od po troje članova, a koji zauzimaju jednu od dviju strana postavljene teze i bore se dokazati da je ona istinita.

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja pod nazivom Dokaži da si u pravu – Zadebatiraj! Ako želiš naučiti misliti svojom glavom, ako želiš sam stvarati svoje stavove i znati ih braniti pred svima, onda si ti prava osoba za sudjelovanje.

Radionice će se održati 24., 26. i 27. travnja u Klubu mladih Split. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se na obrascu, i to još danas. 

FOTO: KMS