LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt „Most prema uspjehu”

Besplatne radionice razvoja poduzetničkih vještina namijenjene mladima

U sklopu projekta „Most prema USPJEHU” sudionici će steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća. Prijave za prvi susret otvorene su do 7. ožujka.

U sklopu projekta „Most prema USPJEHU” sudionici će steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća. Prijave za prvi susret otvorene su do 7. ožujka.

U petak, 9. ožujka 2018. godine, u Zagrebu započinje ciklus besplatnih radionica za mlade koji traže novo zaposlenje, inspiraciju i/ili žele pokrenuti svoje poduzeće. Provode se u sklopu projekta Most prema uspjehu u organizaciji udruge O.A.ZA. – Održiva Alternativa ZAjednici u suradnji s partnerskim organizacijama: Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.

Cilj je edukacije Most prema uspjehu razvoj poduzetničkih vještina kod mladih s posebnim naglaskom na društveno poduzetništvo. U projektu je do sada sudjelovalo preko sto sudionika, a bitno je istaknuti da je program besplatan za sve odabrane kandidate koji žele uspjeti i pokrenuti nešto svoje. Uz relevantne poslovne vještine, poseban je naglasak stavljen na otkrivanje talenata i strasti polaznika kako bi saznali u čemu su najbolji te dodatno unaprijedili svoja znanja i vještine u tim područjima.

Zahvaljujući stručnom mentorstvu, interaktivnim predavanjima, panel diskusijama, studijskim posjetima, praktičnim vježbama, simulacijama i primjerima dobre prakse, sudionici će tijekom projekta steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća.

Prihvatljivi su polaznici nezaposlene osobe, specifično:

  • Osobe mlađe od 30 godina (prednost ako nisu do sada radili na ugovoru o radu ili djelu)
  • Izvanredni studenti
  • Diplomirani studenti ili oni koji će službeno diplomirati do 15. travnja 2018.
  • Članovi obitelji smrtno stradalih, nestalih i zatočenih branitelja Domovinskog rata​

Prijave na radionicu otvorene su do 7. ožujka 2018. ili do popunjenja kapaciteta. Prijavite se već danas na poveznici i osigurajte svoj uspjeh!

FOTO: O.A.ZA.