LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionice i savjetovanja

Besplatne poduzetničke edukacije za mlade, nezaposlene i poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije

– Cilj je projekta podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike. – poručuju organizatori.

– Cilj je projekta podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike. – poručuju organizatori.

Riječka razvojna agencija Porin, potporna institucija Grada Rijeke, organizira besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko-goranske županije. Radionice se održavaju na dvije lokacije: danas, 10. rujna, od 10:00 u Delnicama i 18. rujna u isto vrijeme na Krku, kamo još stignete.

– Cilj je projekta podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike te djelatnosti s višom razinom dodane vrijednosti edukacijama, radionicama i savjetovanjima namijenjenim jačanju konkurentnih sposobnosti poduzetnika i obrtnika, povećanju broja novih poduzeća, povećanju stope preživljavanja poduzeća te rastu i razvoju dionika malog gospodarstva na ruralnom području Primorsko-goranske županije. – poručuju organizatori.

Projekt je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije iz Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020. za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu, koji je usmjeren ka poboljšanju društvene i socijalne uključenosti te gospodarskom razvoju, posebice naglašavajući Prioritet 3. 1. – prijenos znanja i uključivanje svih skupina u društvo i gospodarstvo.

FOTO: PIXABAY