LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uoči 8. kontroling konferencije

Besplatna predavanja za studente o kontrolingu, financijama i menadžmentu na CMF Career Dayu

Događaj je namijenjen stručnjacima u kontrolingu, financijama i menadžmentu i onima koji to namjeravaju postati, kao što su primjerice studenti završnih godina studija ili nedavno diplomirani studenti iz navednih ili srodnih područja.

Događaj je namijenjen stručnjacima u kontrolingu, financijama i menadžmentu i onima koji to namjeravaju postati, kao što su primjerice studenti završnih godina studija ili nedavno diplomirani studenti iz navednih ili srodnih područja.

Poduzeće za pružanje usluga poslovnog savjetovanja u području kontrolinga, financija, EU fondova, menadžmenta, računovodstva, interne revizije i poslovnih informacijskih sustava Poslovna učinkovitost organizira CMF Career Day, koji će se održati u četvrtak, 8. lipnja u zagrebačkom hotelu Westin.

CFM Career Day predkonferencijski je dan 8. kontroling konferencije. Ovim događajem organizatori žele dati svoj doprinos osvještavanju važnosti kontinuiranog učenja, informiranja i povezivanja za sve zainteresirane čije je područje interesa kontroling, financije i menadžment.

Događaj je namijenjen stručnjacima u kontrolingu, financijama i menadžmentu i onima koji to namjeravaju postati, kao što su primjerice studenti završnih godina studija ili nedavno diplomirani studenti iz navednih ili srodnih područja.

CFM Career Day ugostit će brojne predavače. Ovo su njihova imena i tvrtke:

Željko Šundov, Principal, AMROP Executive Search
Tema: Leadership – nužnost uspješnih organizacija

Anita Ikica, Finance & Controlling Manager, Yazaki Europe Limited
Tema: Pokazatelji uspješnosti poslovanja – meč između KPIs i CSFs

Leo Mršić, Direktor i Igor Kaluđer, Direktor operacija, IN2data
Tema: EU Skills & Jobs Explorer – EU Big Data Hackathon

Luka Šomen, GIS Controller, Heineken International
Tema: Best Practice - izvrsnost kontrolinga u praksi

Nenad Štancl, Voditelj kontrolinga, Hrvatska lutrija
Tema: Projekt implementacije kontrolinga – preduvjet za uspješno upravljanje

Na događaju možete sudjelovati kao standardni polaznik, partner ili student. Za studente je sudjelovanje besplatno uz sljedeće uvjete:

  • biti redovni student završne godine studija ili nedavno diplomirani student iz navednih (kontroling, financije, menadžment) ili srodnih područja (poslovna analitika, informacijske tehnologije i dr.)
  • poslati kod prijave (u .zip formatu): životopis, prosjek ocjena tijekom studija, motivacijsko pismo te pisano dopuštenje da se isti proslijede partnerima događaja (napomena: samo dokumenti onih studenata koji budu sudjelovali na događaju bit će proslijeđeni partnerima događaja).

Više informacija o prijavi za sudjelovanje i detaljan program možete proučiti na službenoj stranici Poslovne učinkovitosti.