LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
S Panturistom od Zagreba preko Ljubljane do Milana

Arriva Express: Za 240 kuna do Milana!

Arriva Express, nova međunarodna linija koja će od 1. listopada povezivati Zagreb s Italijom, obilježena je visokim standardom pa je, uz vrhunsku sigurnosti i udobnost, svakom putniku osigurano bezbrižno putovanje.

Arriva Express, nova međunarodna linija koja će od 1. listopada povezivati Zagreb s Italijom, obilježena je visokim standardom pa je, uz vrhunsku sigurnosti i udobnost, svakom putniku osigurano bezbrižno putovanje.

Panturist kao dio međunarodne grupe Arriva Deutsche Bahn uvodi novu autobusnu liniju Zagreb – Ljubljana – Milano. Linija će biti puštena u promet od 1. listopada 2015., a putnici će moći za već 240 kuna putovati u Italiju, doživjeti prekrasne turističke znamenitosti te uživati u ljepotama života kroz njezinu povijest, kulturu i prirodu koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Nakon iznimno uspješnog projekta IC BUS, Panturist je ponovno dokazao kako može ispuniti sva putnička očekivanja te pružiti sigurno i udobno putovanje. Arriva Express, nova međunarodna linija koja će od 1. listopada povezivati Zagreb s Italijom, obilježena je visokim standardom pa je, uz vrhunsku sigurnosti i udobnost, svakom putniku osigurano bezbrižno putovanje.

– Uvođenjem novih linija, pogotovo međunarodnih, ostvarujemo planirani organski rast tvrtke koji je dio cjelokupne strategije Panturista. - istaknuo je Dražen Divjak, predsjednik Uprave tvrtke Panturist d.d.

Tijekom putovanja udobnost je osigurana zahvaljujući klimatiziranim autobusima koji imaju modernu i sigurnu opremu te posebna mjesta za ručnu prtljagu. Kako biste imali sav potreban komfor, postoje utičnice za prijenosno računalo između sjedala, a povezanost s drugima nije upitna jer je dostupan i besplatan WiFi.  S visoko kvalitetnim autobusima Panturista zasigurno ćete se opustiti u vožnji i odmorni doći do Milana - svjetskog središta mode i dizajna, umjetnosti i glazbe te prirode koju svakako vrijedi razgledati. Za sve dodatne informacije o autobusnoj liniji Arriva Express posjetite službene stranice Panturista

Osim redovnog linijskog prijevoza u zemlji i inozemstvu, sve vrste turističkih usluga na raspolaganju su u pet turističkih agencija u Osijeku, Vinkovcima, Zagrebu i Slavonskom Brodu.