LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv svim mladima

Animafest traži volontere

Animafest ove godine traži volontere koji žele naučiti sve o organizaciji festivala, izložbi i koncerata.

Animafest ove godine traži volontere koji žele naučiti sve o organizaciji festivala, izložbi i koncerata.

Animafest 2014. ove će se godine održavati od 3. do 8. lipnja na tri lokacije: u kinu Tuškanac, Europa i Cineplexx centru Kaptol.

Osim već tradicionalnih filmskih projekcija, održat će se i brojne izložbe, radionice, koncertni, ali i mnogi drugi kulturni sadržaji koji su svake godine dio Animafesta. Ove godine festival je posvećen dugometražnim animiranim filmovima iz cijelog svijeta.

S obzirom na to da organizacija ovakvog događaja zahtijeva velik trud, Animafest poziva sve koji žele steći praksu da se prijave za volontiranje preko linka na službenim stranicama festivala.

Volonterima se pruža mogućnost sudjelovanja u svim sektorima festivala: od Pressa i Shopa do sudjelovanja u pripremi izložbi i koncerata koji su popratni dio programa. Sudionici će na taj način steći nova iskustva, prijateljstva te naučiti nešto o organizaciji festivala.

Osim prijave preko službene stranice festivala, prijaviti se možete i na: volonteri@animafest.hr, a sve novosti o Animafestu možete pratiti i na službenoj Facebook stranici festivala. Prijave traju do 11. svibnja 2014. godine

FOTO: ANIMAFEST.HR