LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za volontere

Aktiviraj se, motiviraj i osnaži u Klubu mladih Split

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Kao volonter imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, „event menadžmenta", projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba!

Klub mladih Split poziva sve mlade željne znanja, iskustva i samousavršavanja da se pridruže njegovoj misiji i postanu promjena koju žele u svojoj okolini. Udruga je osnovana 2012. godine s ciljem aktiviranja mladih ljudi na svim društvenim razinama, informiranja o njihovim pravima i društvenim potrebama te promicanja i zaštite njihovih interesa. Danas provodi projekte, programe i svakodnevne aktivnosti različitih tematika za mlade s mladima!

Volonterski poslovi

  1. Suradnik/ca za odnose s javnošću

Odgovornosti suradnika/ce za odnose s javnošću su: pisati najave i izvješća svih događanja Kluba za Facebook i web stranicu te za medije, osmišljavati sadržaje za Facebook i Instagram Kluba, izrađivati newsletter za korisnike i članove Kluba te davati izjave za medije u dogovoru s voditeljem/icom marketinga.

  1. Suradnik/ca za dizajn i vizualne komunikacije

Odgovornosti suradnika/ce za dizajn i vizualne komunikacije su: osmišljavati i dizajnirati promotivne materijale za događaje Kluba, unaprjeđivati vizualni identitet Kluba i/ili fotografirati i snimati događaje te uređivati i postavljati galerije vizualnih materijala.

  1. Organizator/ica događanja

Odgovornosti organizatora događanja su: organizirati aktivnosti i događanja u Klubu mladih, poticati i organizirati suradnju s ostalim udrugama mladih, srednjim školama, Sveučilištem i ostalim relevantnim osobama, rukovoditi aktivnostima te obavljati logističke poslove.

  1. Suradnik/ca za rad na projektnim prijedlozima

Odgovornosti suradnika/ce za rad na projektnim prijedlozima su: pratiti pozive za dostavu projektnih prijedloga, predlagati projektne ideje te sudjelovati u osmišljavanju i pisanju projektnih prijedloga.

  1. Suradnik/ca u administraciji

Odgovornosti suradnika/ce u administraciji su: ažuriranje baze podataka, arhiviranje dokumentacije, organizacija administrativnih evidencija, pomaganje u administrativnim procesima, osmišljavanje metoda digitalizacije te sudjelovanje u procesu digitalizacije administracije.

U Klubu mladih dobit ćeš jednaka prava i mogućnosti ostvariti svoje potencijale u društveno korisnim aktivnostima, a pritom se osnažiti i samorazviti u različitim područjima. Za svoj ćeš rad biti nagrađen besplatnim edukacijama, savjetovanjima i mentoriranjem.

Prijaviti se možeš slanjem motivacijskog pisma i životopisa na valentina@klubmladihsplit.hr s nazivom volonterske pozicije za koju se prijavljuješ u predmetu e-maila. Prijave traju do 23. studenog 2017. godine  

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT