LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Manifestacija u Međimurju

Advent u Čakovcu obiluje programom za sve naraštaje

Međimurska adventska priča obiluje nizom događanja namijenjenih kako mladima, tako i starima, a zvijezda je programa Ivana Kindl koja će 22. prosinca održati besplatni koncert.

Međimurska adventska priča obiluje nizom događanja namijenjenih kako mladima, tako i starima, a zvijezda je programa Ivana Kindl koja će 22. prosinca održati besplatni koncert.

Tradicionalni advent na lijepo uređenim ulicama uz mirise finih prigodnih jela i kuhanog vina, a bez nervoze i gužve koji vladaju u nekim popularnim odredištima, još uvijek je moguće doživjeti – u Čakovcu. Petkom, subotom i nedjeljom u Međimurju može se provesti opuštajuće i zabavno obiteljsko vrijeme bez nepreglednih kolona vozila koje su uobičajene kad se posjećuju inozemne manifestacije u ovom razdoblju, a ponuda je jednako raznovrsna i atraktivna.

Pred nama su još zanimljive radionice u gradskoj knjižnici, klasični adventski sajam u grijanoj Adventskoj kući na Trgu Republike – bez smrzavanja na otvorenom, Božićni sajam Graditeljske škole Čakovec, degustacija ljutih papričica za dodatno zagrijavanje, blagdanske izvedbe zborova i KUD-ova, Božićna bajka kućice Djeda Božićnjaka, dječje predstave, humanitarne priredbe, vjerski programi, božićni koncerti i druge vesele, prigodne aktivnosti po svačijem ukusu. Interesantno okupljanje održat će se 16. prosinca u crkvi sv. Antuna Padovanskog, gdje se priprema druženje osoba rođenih 1938. godine (i starijih).

Zvijezda je adventskog programa 22. prosinca Ivana Kindl koja će dodatno uljepšati iščekivanje Božića besplatnim koncertom. Adventsku priču moguće je razgledati besplatnim turističkim vlakićem, a kojim ćete događanjem započeti svoj doživljaj, odlučite pregledom cjelokupnog programa na poveznici

FOTO: GRIZLI