LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Uz unlimited weekend internet opcije do viralnog sadržaja

A1 Hrvatska nagrađuje svoje najkreativnije korisnike

A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje, za što ih novčano nagrađuje. A poklanja i neograničeni internetski promet tijekom vikenda.

A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje, za što ih novčano nagrađuje. A poklanja i neograničeni internetski promet tijekom vikenda.

Mlade osobe (od 16 do 25 godina) među stvarima koje smatraju važnima u svom životu u 86% slučajeva ističu neovisnost kao najvažniju, iako ih većina živi s roditeljima. Rezultat je to Friedrich-Ebert-Stiftungova istraživanja mladih u Hrvatskoj (2018/19). Prema navedenom istraživanju, mlade osobe žele se osamostaliti, ali navode kako im ekonomske prilike i financijska nestabilnost to ne omogućuju.

#MojOblikŽivota

Društvene mreže promijenile su način komunikacije posebice među mladima te oni svoj svakodnevni život bilježe digitalno, dijeleći sa svojim prijateljima životne situacije. Digitalni trendovi pokazuju kako se mladi sve više okreću realnom, autentičnom sadržaju koji im postaje sve zanimljiviji. Tome je pridonijela pojava aplikacija kao što su Snapchat ili Instagram Story koje mladima najviše služe za prikazivanje svakodnevnog života.

Stoga A1 Hrvatska pokreće novi trend u promotivnim kampanjama pozivajući korisnike da sadržaj koji svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama postane dio A1 kampanje. Korisnici mogu objavljivati vlastiti autentičan sadržaj na Facebooku i Instagramu koristeći #MojOblikŽivota. Autore najboljih fotografija i videa A1 Hrvatska nagradit će s 1000 kuna na Zaba potrošačkoj kartici.

Smjernice za kreiranje sadržaja kao i sam zabavan, duhovit i inovativan foto i video sadržaj, vidljiv je na stranici https://novioblikzivota.a1.hr/mojoblikzivota/, a objedinjuje najbolje trenutke iz svakodnevnih života korisnika.

Neograničeni vikend

Kako bi korisnici osigurali dovoljno podatkovnog prometa za kreiranje svakodnevnog sadržaja, mogu aktivirati Neograničeni vikend internet opciju za svega 10 kuna. Opciju koja osigurava neograničen internetski promet tijekom vikenda, odnosno od petka u 17 do nedjelje u 23:59, moguće je aktivirati u sklopu postojećih tarifa kroz Moj A1 aplikaciju. Također, korisnici mogu aktivirati i opciju kojom će mjesečno za samo 15 kuna gledati Xplore TV. Uz opcije mladi od 18 do 30 godina imaju priliku kupiti Huawei P Smart 2019 po 9 kuna jednokratno i 40 kuna mjesečno u tarifi Mobilna M.