LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U tijeku kriminalističko istraživanje

22-godišnja djevojka pronađena mrtva u selu u blizini Zadra

Očevidom koji su proveli policijski službenici na mjestu događaja u Murvici Donjoj pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge.

Očevidom koji su proveli policijski službenici na mjestu događaja u Murvici Donjoj pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge.

U Murvici Donjoj kod Zadra u noći s petka na subotu pronađeno je tijelo 22-godišnje djevojke. Policija je priopćila kako je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja. 

Kako stoji u priopćenju Policijske uprave zadarske, tijelo je pronađeno u kući 44-godišnjeg hrvatskog državljanina. Nakon dojave na mjesto događaja izišli su tim hitne medicinske pomoći, policijski službenici, a potom i mrtvozornik, koji je konstatirao smrt.

Na Odjelu patologije Opće bolnice u Šibeniku provedena je obdukcija tijekom koje na tijelu nisu pronađeni tragovi fizičkog nasilja, dok je laboratorijskim pretragama tjelesnih tekućina pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, stoji u priopćenju, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja.

Očevidom koji su proveli policijski službenici na mjestu događaja pronađeni su tragovi i predmeti koji upućuju na konzumaciju droge.

U svezu s nesretnim događajem dovode se tri muške i jedna ženska osoba, koje se nalaze u službenim prostorijama policije te je nad njima u tijeku kriminalističko istraživanje.
FOTO: UNSPLASH