LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni znanstveno-stručni skup

22. Dani psihologije u Zadru održavaju se online; tema su i teorije zavjere o koroni

22. Dani psihologije u Zadru održavaju se od 1. do 3. listopada na internetskoj platformi Zoom.

22. Dani psihologije u Zadru održavaju se od 1. do 3. listopada na internetskoj platformi Zoom.

Odjel za psihologiju Sveučilišta u Zadru i Hrvatsko psihološko društvo organiziraju 22. Dane psihologije u Zadru koji se održavaju od 1. do 3. listopada online. Riječ je o tradicionalnom, prvotno zamišljenom kao regionalnom, a danas međunarodnom znanstveno-stručnom skupu koji okuplja renomirane znanstvenike i suradnike iz različitih područja psihologije.

Program se sastoji od okruglih stolova, tematskih simpozija i predavanja, ali i izlaganja znanstvenih i stručnih radova. Neka su od polja o kojima će predavači govoriti percepcija, socijalna psihologija, emocije, motivacija, organizacijska psihologija i sl. Neće izostati ni tema povezanih s koronavirusom od kojih je svakako zanimljiva ona koja se tiče teorija zavjere. Uz to, predstavit će se i razni projekti Hrvatske zaklade za znanost te autorske knjige.

O kvaliteti događaja najviše govori činjenica da je opstao toliko dugo, ali i da su za sudjelovanje u njemu redovito zainteresirani mnogi stručni suradnici, što ujedno pridonosi budućem unapređivanju njegove organizacije i provedbe. U konačnici, sve se sudionike poziva da ne zaborave instalirati Zoom aplikaciju na kojoj će moći pratiti ovogodišnji događaj. Više je informacija o skupu dostupno na poveznici, odnosno Facebook eventu.
FOTO: PIXABAY