LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Turisti u Hrvatskoj

20-godišnji Talijan izazvao prometnu nesreću u Zadarskoj županiji, dvije osobe teško ozlijeđene

Upravljajući osobnim automobilom talijanskih registracija, izgubio je kontrolu nad vozilom uslijed neprilagođene brzine uvjetima na kolniku.

Upravljajući osobnim automobilom talijanskih registracija, izgubio je kontrolu nad vozilom uslijed neprilagođene brzine uvjetima na kolniku.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Rtini u Zadarskoj županiji, na prometnici D-106, ozlijeđene su tri osobe. Oko 5:30 20-godišnji vozač iz Italije je, upravljajući osobnim automobilom talijanskih registracija, izgubio kontrolu nad vozilom uslijed neprilagođene brzine uvjetima na kolniku. Izašavši iz zavoja, automobil je sletio s ceste i udario u betonski ogradni zid.

Tragedija na Viru: pijani vozač naletio na pješake. Mlada majka tijelom zaštitila obitelj, nije joj bilo spasa


Na mjesto nesreće odmah su stigli hitna pomoć i policija. Vozač i njegovi putnici, također državljani Italije, prevezeni su u Opću bolnicu Zadar na pružanje medicinske pomoći.
 

„Poradi pružanja liječničke pomoći vozač i putnici, državljani Italije,  su prevezeni u OB Zadar na pružanje liječničke pomoći, gdje su kod 20-godišnjeg vozača te 19-godišnjek putnika utvrđene teške, a kod drugog putnika u dobi od 20 godina su konstatirane lake tjelesne ozljede.” – izvjestili su iz Policijske uprave zadarske.


Policija je započela kriminalističko istraživanje kako bi utvrdila okolnosti nesreće i eventualnu odgovornost vozača za izazivanje prometne nesreće.
IZVOR: POLICIJSKA UPRAVA ZADARSKA
FOTO: CANVA PRO, NPIX / ILUSTRACIJA