LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
prometna nesreća

19-godišnjak oduzeo prednost policijskom vozilu, dvije osobe ozlijeđene

Policija je izvijestila da je mladi vozač, dolaskom do raskrižja, nastavio vožnju bez zaustavljanja i oduzeo policajcu prednost prolaska.

Policija je izvijestila da je mladi vozač, dolaskom do raskrižja, nastavio vožnju bez zaustavljanja i oduzeo policajcu prednost prolaska.

U Oroslavju se jučer oko 12 sati, na raskrižju Stubičke s ulicom Marije Jurić Zagorke, dogodila prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni policijski službenik i mladi vozač. Incident se dogodio kada je 19-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom, na raskrižju oduzeo prednost prolaska službenom policijskom vozilu.

Policija je izvijestila da je mladi vozač, dolaskom do raskrižja, nastavio vožnju bez zaustavljanja i oduzeo policajcu prednost prolaska. Policijski službenik, koji je bio u službi i upravljao vozilom, nije uspio izbjeći sudar. Došlo je do udara prednjeg dijela automobila kojim je upravljao 19-godišnjak u prednju desnu stranu policijskog automobila.

Dvoje maloljetnika ozlijeđeno nakon udara u stup javne rasvjete na neregistriranom mopedu


 

„Očevid je u tijeku. Na teren je izašla i Hitna pomoć. Oba vozača prevezena su u Opću bolnicu Zabok. Zasad ne znamo o kakvim se točno ozljedama radi", izjavio je Zoran Lončar, glasnogovornik PU krapinsko-zagorske, prenosi Danas.hr.


Policajac na A6 vozio u suprotnom smjeru pa se zabio u vozilo s dvoje mladih osoba


Mnogi su komentirali nesreću u grupi Policija zaustavlja - Krapinsko zagorska županija, gdje je i osvanula slika navedene prometne nesreće. Neki su komentirali kako je na tom raskrižju vidljivost izrazito loša te da je potrebna bolja regulacija prometa. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u Općoj bolnici Zabok.
 

Zapanjujuće spirale na nebu ostavile stanovnike Zagorja uznemirenima


IZVOR: DANAS.HR