LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Užas u Zaprešiću

17-godišnjakinji se vožnja busom pretvorila u noćnu moru 

Djevojka je zakoračila nogom u autobus kao i svaki drugi put, ali ono što se iduće dogodilo nije mogla ni sanjati.

Djevojka je zakoračila nogom u autobus kao i svaki drugi put, ali ono što se iduće dogodilo nije mogla ni sanjati.

Tinejdžerici (17) je prilikom ulaska u ZET-ov autobus prošlog petka noga ostala zaglavljena među vratima, a uslijed navodne vozačeve nepažnje, autobus ju je vukao po podu idućih nekoliko desetaka metara. Djevojka je zadobila masivne ogrebotine po cijelom tijelu, prenosi Danas.hr
 

Od antiseptika do odsjedanja u bolnici


Djevojka je prvo odvezena na hitnu u Zaprešiću, gdje su joj navodno samo dezinficirali rane i poslali je kući, ali zabrinuta majka nije bila zadovoljna time te je odvela kćer u Klaićevu. Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb Goran Roić rekao je da je djevojka primljena s ogromnim, višestrukim oguljotinama po cijelom tijelu, posebno leđima, rukama i nogama. Osim toga, nisu utvrđene nikakve teže ozljede nakon opsežne dijagnostike.

Djevojka je nakon tri dana u bolnici puštena na kućnu njegu, a iz ZET-a su priopćili da 55-godišnjem vozaču nije bilo poznato da se nesreća dogodila. Nakon provedenog tehničkog ispitivanja vozila utvrđeno je da nije bilo nikakvih tehničkih poteškoća s vratima, prenosi Novi list.

Međutim, bez obzira na okolnosti, najvažnije je da se unesrećena djevojka čim prije oporavi. U tom smislu nezahvalno je detaljnije komentirati događaj i ovu neželjenu situaciju te očekujemo da će opisane okolnosti rasvijetliti nadležne institucije u daljnjem postupanju, poručuju iz ZET-a prema Novom listu.


U ovakvim situacijama povlači se pitanje, treba li zaista dobnu granicu za mirovinu povećavati, umjesto snižavati?
 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA