LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Crna kronika

16-godišnjak vozio auto i uzrokovao prometnu: U bolnici je s ozljedama opasnim po život

Sinoć je došlo do strašne prometne nesreće, u kojoj je 16-godišnjak upravljao vozilom bez vozačke dozvole i skrivio prometnu nesreću. Sada je u bolnici s po život opasnim ozljedama.

Sinoć je došlo do strašne prometne nesreće, u kojoj je 16-godišnjak upravljao vozilom bez vozačke dozvole i skrivio prometnu nesreću. Sada je u bolnici s po život opasnim ozljedama.

Noćas, 15. kolovoza, oko 04.20 sati u Severinu, 16-godišnjak je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka, prije stjecanja prava na upravljanje jer nije položio vozački ispit. U vozilu su se kao putnici nalazili 18-godišnji vlasnik vozila i 15-godišnjak. Vlasnik osobnog automobila (18) dao je na upravljanje vozilo maloljetniku, iako je znao da on nema pravo upravljati vozilom, objavila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Izlaskom iz oštrog zavoja u lijevo uslijed neprilagođene brzine kretanja osobinama kolnika (zavoj) izgubio je nadzor nad upravljačem vozila, te lijevim kotačima zahvatio bankinu, a potom u zanošenju sletio u putni jarak. Nakon slijetanja vozilo se odbacilo natrag na kolnik i ponovno sletjelo u putni jarak na suprotnoj strani kolnika, gdje se i zaustavilo.

Dvoje maloljetnika ozlijeđeno nakon udara u stup javne rasvjete na neregistriranom mopeduUslijed udara i nekorištenja sigurnosnog pojasa vozač je ispao iz vozila i zadobio ozljede, te je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu „dr. Anđelko Višić“ Bjelovar gdje su mu kvalificirane teške tjelesne ozljede opasne po život. Zbog zadobivenih ozljeda maloljetni vozač nije alkotestiran, već su mu izuzeti uzorci krvi i urina poradi analize na prisutnost alkohola, a po dobivenoj analizi slijedi adekvatna prijava.

Policajac na A6 vozio u suprotnom smjeru pa se zabio u vozilo s dvoje mladih osoba 

 

19-godišnjak oduzeo prednost policijskom vozilu, dvije osobe ozlijeđene


IZVOR: PU BJELOVARSKO-BILOGORSKA
FOTO: UNSPLASH