LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Javni prijevoz

ZET-ovom e-ispričnicom opravdajte kašnjenje na nastavu

Ako zbog problema u javnom prijevozu zakasniš na nastavu, ispuni formular i ZET će se umjesto tebe ispričati tvom fakultetu.

Ako zbog problema u javnom prijevozu zakasniš na nastavu, ispuni formular i ZET će se umjesto tebe ispričati tvom fakultetu.

Zakasnio/zakasnila si u školu ili na fakultet zbog zastoja u javnom prijevozu ili kašnjenja autobusa ili tramvaja, a profesori misle da izmišljaš? Ne brini, ZET ti nudi uslugu e-ispričnice. S njom nećeš imati dodatnih problema i komplikacija te morati odlaziti u ZET-ove poslovnice kako bi mogao opravdati svoje zakašnjenje na nastavu ili neki važan događaj.

Na poveznici se nalazi formular koji trebaš ispuniti. Zanimljivo je to što ne moraš osobno dostavljati ispričnicu profesoru, već samo trebaš popuniti sve podatke kao što su ime, prezime, tramvajska ili autobusna linija, datum i vrijeme događaja, kontakt broj, svoj e-mail. Potrebno je unijeti i e-mail pravne osobe kojoj potvrdu trebaš predati, sve ostalo će odraditi ZET, a ti ćeš opravdati svoje kašnjenje.

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

FOTO: IVAN PERKOV / STUDENTSKI.HR