LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BE THRIFTY

U Zagrebu uskoro velika rasprodaja odjeće

BeThrifty, koji će se 29. i 30. listopada održati u Zagrebu, je pun pogodak za sve one koji vole ugrabiti dobre modne komade po povoljnim cijenama.

BeThrifty, koji će se 29. i 30. listopada održati u Zagrebu, je pun pogodak za sve one koji vole ugrabiti dobre modne komade po povoljnim cijenama.

Vintage odjeća posljednjih je godina sve popularnija te postaje dio ustaljenih modnih trendova, stoga vjerujemo da je BeThrifty, koji će se 29. i 30. listopada održati u Zagrebu, pun pogodak za sve one koji vole ugrabiti dobre modne komade po povoljnim cijenama.

Za događaj se nudi ograničena količina besplatnih ulaznica koje možete nabaviti ovdje, a ako malo zakasnite, nije tragedija, jer je druga alternative plaćanje upada u iznosu od 3 eura. Za kilogram odjeće platit ćete 230 kn, a plaćanje je u prostorima ''sajma'' moguće gotovinom i karticama.

Pronađi veliki izbor brendiranih majica, windbreakera, kožnih jakni, džempera, dukserica, crazyprint košulja i još mnogo toga. Donosimo vam vaše omiljene brendove od Nike, Adidas, Reebok, Lacoste, Ralph Lauren, sve je uključeno! U BeThrifty-ju ćeš pronaći cool i jedinstvenu odjeću u različitim veličinama i stilovima, te s tim kupuješ na održiv način i doprinosiš čišćoj i zdravijoj okolini, rekli su organizatori na službenoj stranici događaja.

BeThrifty će se održati na adresi Radnička cesta 27 u sklopu Katran Studija i to s radnim vremenom:

Subota: 13:00 – 19:00 sati

Nedjelja: 10:30 – 18:00 sati

Kritika modnoj industriji

Ovakvi događaji ujedno su i kritika modnoj industriji i konceptu brze mode koja je ujedno i razlog tome zašto je modna industrija danas na samom vrhu kada je riječ o negativnom utjecaju na okoliš. Tako sudjelovanjem na ovakvim događajima, osim što možete ugrabiti dobar komad, dajete i svoj doprinos očuvanju okoliša.
 

 

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA