LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukacija javnosti o spašavanju života

RiStart u potrazi za studentima Medicinskog fakulteta

Projekt edukacije javnosti o osnovnom održavanju života u potrazi je za pojačanjem među redovima studenata Medicinskog fakulteta.

Projekt edukacije javnosti o osnovnom održavanju života u potrazi je za pojačanjem među redovima studenata Medicinskog fakulteta.

Tečaj osnovnog održavanja života, tj. RiStart, traži studente Medicinskog fakulteta u svrhu pojačanja svoga tima. Projekt je nastao kao proširenje javnoznanstvene akcije Dani zdravlja, čiji je cilj bio usmjeriti pažnju i podignuti razinu svijesti građana o prevenciji kardiovaskularnih bolesti i dijabetesa.

Ako ste motivirani student Medicinskog fakulteta, vladate prezentacijskim vještinama i timski ste igrač, upravo ste stvoreni za sudjelovanje u radionicama koje educiraju građane o osnovnom održavanju života uz upotrebu automatskog vanjskog defibrilatora (AVD). Ujedno iz RiStarta naglašavaju kako je važno da ste slobodni najmanje dvije srijede tijekom mjeseca od 16 do 18 sati jer se tada održavaju radionice.

Opće je poznato da je rana intervencija prisutnih očevidaca do dolaska hitne pomoći jedan od glavnih čimbenika koji može čak učetverostručiti mogućnost preživljavanja unesrećene osobe. Upravo je zato nastala i potreba za ovom radionicom. Prijaviti se možete slanjem poruke u inbox profilu RiStarta, koji možete pronaći na poveznici.

FOTO: PIXABAY